Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 20:53:07

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Οικονομία arrow Φάμελλος: Δεν έχει ολοκληρωθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Ελληνικό
Φάμελλος: Δεν έχει ολοκληρωθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Ελληνικό
Πηγή: Express.gr
«Δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει υποβληθεί στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Ελληνικού. Και είναι απορίας άξιο πώς κατατίθενται ερωτήσεις για την περιβαλλοντική αδειοδότηση από βουλευτές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι για να αδειοδοτηθεί μία μελέτη πρέπει πρώτα να εκπονηθεί και να υποβληθεί», δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό, ο αναπληρωτής υπουργός, Σωκράτης Φάμελλος.

Όπως ανέφερε ο κ. Φάμελλος, «η δασική υπηρεσία έχει στιβαρή υποστήριξη από γνωμοδότηση, την οποία ενέκρινα μέσα σε έναν μήνα, με τεκμηρίωση για να λειτουργήσει ο χαρακτηρισμός». Πάντως, ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει καθυστέρηση εξαιτίας της πράξης χαρακτηρισμού». Όπως τόνισε, τους τελευταίους τρεις μήνες κατατέθηκαν, τόσο η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, όσο και του ΥΠΕΝ.

«Δουλεύουμε μαζί με την Ελληνικό ΑΕ και την εταιρεία για να γίνει η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, κάτι που γίνεται πάρα πολύ γρήγορα», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός, υπενθυμίζοντας ότι «η πράξη του χαρακτηρισμού αφορά το Δασαρχείο και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση».

Καταλήγοντας, ο κ. Φάμελλος επεσήμανε: «Υποστηρίζουμε τις υπηρεσίες με γνωμοδοτήσεις, προκειμένου να είναι ασφαλείς και η επένδυση και το περιβάλλον».


 
     
 

https://keaprogram.gr: Κάντε αίτηση για Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
www.gsis.gr: Αίτηση - Δήλωση Ακατάσχετου Τραπεζικού Λογαριασμού
Τέλη κυκλοφορίας 2017 - Νέα παράταση: Εκτύπωση ειδοποιητηρίου (www.gsis.gr)
Σε ενιαία φορολογική κλίμακα μισθωτοί, συνταξιούχοι, ενοίκια
ΗΔΙΚΑ: Εκτυπώστε τη Βεβαίωση Σύνταξης ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ, ΤΕΑΥΕΚ
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου