Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 08:27:03

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Οικονομία arrow Αισιόδοξος ο ΥπΟικ Παπαδημητρίου για κλείσιμο της β' αξιολόγησης
Αισιόδοξος ο ΥπΟικ Παπαδημητρίου για κλείσιμο της β' αξιολόγησης
Πηγή: Express.gr
Το 2017 σηματοδοτεί την επέτειο 75 χρόνων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Καναδά, γεγονός που συνιστά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για περαιτέρω προώθηση των διμερών σχέσεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Αυτό υπογράμμισε ο πρέσβης του Καναδά στην Αθήνα, Κιθ Μόριλ, στην εθιμοτυπική συνάντηση που είχε σήμερα, με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου.
 
Κατά τη συνάντηση, ο υπουργός αναφέρθηκε στις παραδοσιακά στενές σχέσεις της Ελλάδας με τον Καναδά, λόγω της έντονης παρουσίας της ελληνικής ομογένειας και των σταθερών εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο χωρών. Ενημέρωσε επίσης τον Καναδό πρέσβη για τις θετικές εξελίξεις στον τομέα της ελληνικής οικονομίας και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το κλείσιμο της β' αξιολόγησης στο αμέσως επόμενο διάστημα.
 
Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Παπαδημητρίου, εστίασε στις νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για την προσέλκυση επενδύσεων από το εξωτερικό, δίνοντας έμφαση στα νομοσχέδια για τις δημόσιες συμβάσεις και την αδειοδότηση των επιχειρήσεων που διευκολύνουν, όπως τόνισε, τις μελλοντικές επενδύσεις, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και τις όποιες αγκυλώσεις του παρελθόντος.
 
Ο πρέσβης, από την πλευρά του, χαιρέτισε τις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι αποτελούν θετικό μήνυμα για τους επενδυτές, καθώς αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά χρόνιες δυσλειτουργίες και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι εξελίξεις αυτές θα αποτυπωθούν σε περαιτέρω επενδυτικές δραστηριότητες. Ο κ. Μόριλ επιβεβαίωσε το σταθερό ενδιαφέρον του Καναδά για επενδύσεις στην Ελλάδα και δήλωσε πρόθυμος να συμβάλλει στις προσπάθειες της χώρας τόσο για την προσέλκυση Καναδών επιχειρηματιών όσο και για την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών.


 
     
 

https://keaprogram.gr: Κάντε αίτηση για Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
www.gsis.gr: Αίτηση - Δήλωση Ακατάσχετου Τραπεζικού Λογαριασμού
Τέλη κυκλοφορίας 2017 - Νέα παράταση: Εκτύπωση ειδοποιητηρίου (www.gsis.gr)
Σε ενιαία φορολογική κλίμακα μισθωτοί, συνταξιούχοι, ενοίκια
ΗΔΙΚΑ: Εκτυπώστε τη Βεβαίωση Σύνταξης ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ, ΤΕΑΥΕΚ
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου