Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 22:44:32

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Φορολογική Δήλωση 2016 arrow Μέσω Ταχυδρομείου οι κλειδάριθμοι για τη φορολογική δήλωση 2013
Μέσω Ταχυδρομείου οι κλειδάριθμοι για τη φορολογική δήλωση 2013
Πηγή: Express.gr
Με συστημένες επιστολές μέσω Ταχυδρομείου θα λάβουν οι φορολογούμενοι τους κλειδάριθμους από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων προκειμένου να διευκολύνει τους φορολογούμενους, οι οποίοι υποχρεώνονται σε ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για το οικονομικό έτος 2013, προχώρησε σε κεντρική μαζική έκδοση κωδικών πρόσβασης στο σύστημα ΤΑΧΙSnet (κλειδάριθμοι).[Μπορείτε να δείτε αν θα λάβετε τον κλειδάριθμό σας ταχυδρομικώς, επιλέγοντας το link στο τέλος του άρθρου].

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη 11-06-2013, 12:57

Η αποστολή των κωδικών θα γίνει με συστημένες επιστολές. Η ταχυδρόμησή τους θα ξεκινήσει την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου και εκτιμάται ότι θα έχουν παραδοθεί στους αποδέκτες έως και την Πέμπτη 20-06-2013. Συνεπώς, όπως διευκρινίζεται, όσοι φορολογούμενοι το Οικονομικό Έτος 2012 υπέβαλαν δήλωση σε έντυπη μορφή, δεν τους έχουν εκδοθεί κωδικοί πρόσβασης και μέχρι 07-06-2013 δεν έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής στο TAXISnet, δεν απαιτείται να υποβάλουν αίτηση εγγραφής και στη συνέχεια να επισκεφθούν τη Δ.Ο.Υ για την παραλαβή κλειδαρίθμου, αλλά να αναμένουν τη συστημένη επιστολή. Όσοι φορολογούμενοι έκαναν πέρυσι (2012) ηλεκτρονικά τη φορολογική τους δήλωση, θα χρησιμοποιήσουν τους παλιούς κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet (κλειδάριθμους) οι οποίοι ισχύουν μέχρι και την 30η Αυγούστου 2013.

Οι πολίτες για να ενημερωθούν σχετικά με την αποστολή συστημένης επιστολής μπορούν να επισκεφτούν το web site της ΓΓΠΣ (www.gsis.gr). Επιλέξτε το παρακάτω link για να δείτε εδώ αν θα λάβετε τον κλειδάριθμό σας ταχυδρομικώς:

www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/links/klidarithmos


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου