Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 02:19:01

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Ελλάδα arrow Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, οι πυροσβέστες 5ετούς θητείας
Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, οι πυροσβέστες 5ετούς θητείας
Πηγή: Express.gr
Συνάντηση με τη διευθύντρια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, Θεώνη Κουφονικολάκου, είχαν το απόγευμα της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα προεδρεία των ενώσεων πυροσβεστών πενταετούς θητείας, οι οποίοι πραγματοποιούν από το πρωί διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, που κατέληξε με μικρή ένταση νωρίτερα έξω από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
 
Υπενθυμίζεται, ότι οι πενταετείς πυροσβέστες ζητούν τη μονιμοποίηση 2.290, από τους συνολικά 4.000, και την ανανέωση της σύμβασης των υπολοίπων, όπως προβλέπεται από τον νόμο, καθώς αύριο λήγει η προηγούμενη σύμβαση και δεν έχει γίνει κάτι από πλευράς κυβέρνησης.
 
Οι εκπρόσωποι των πυροσβεστών, μετά τη συνάντηση που είχαν με την υπουργό Διοικητηκής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, μετέβησαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ζητώντας να δουν τον κ. Χουλιαράκη, αλλά τελικά έγιναν δεκτοί από την κ. Κουφονικολάκου, με την οποία συζητούν τα αιτήματα τους, ενώ έχουν σκοπό να μεταβούν και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να συναντηθούν με τον κ. Τόσκα.
 
Σημειώνεται, ότι η κ. Γεροβασίλη τούς διαβεβαίωσε ότι δεν αμφισβητείται η νομιμότητα των διαδικασιών μονιμοποίησής τους και ότι θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή διάταξη από το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να συνεχίσουν να εργάζονται χωρίς διακοπή.

Νωρίτερα, στο γραφείο του κ. Χουλιαράκη, συναντήθηκαν με την κ. Κουφονικολάκου και οι πρόεδροι των ομοσπονδιών όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι εισήλθαν στο Γενικό Λογιστήριο με σκοπό να συναντηθούν με τον υπουργό για το θέμα των ειδικών μισθολογίων. Η διευθύντρια του γραφείου του κ. Χουλιαράκη τούς είπε ότι εντός των επόμενων δύο μηνών θα είναι έτοιμο το σχέδιο για τα ειδικά μισθολόγια, το οποίο θα τους δοθεί για να το μελετήσουν και τους διαβεβαίωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να μη μειωθούν οι αποδοχές των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας. Επίσης, υποσχέθηκε ότι θα διαβιβάσει στον κ. Χουλιαράκη το επίμονο αίτημά τους να συναντηθούν με τον ίδιο προσωπικά και στη συνέχεια αποχώρησαν.


 
     
 

www.hic.gr: Δείτε αν το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλισμένο - έλεγχοι για ανασφάλιστα
www.idika.gr: Αίτηση για παροχές κατά της ανθρωπιστικής κρίσης
Ευρωεκλογές 2014: Ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές - Σταυροί
Οι καθαρές παραλίες / ακτές της Αττικής για το 2014
Εκλογές Σεπτέμβριος 2015: Δείτε όλα τα αποτελέσματα (Live)
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου