Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 05:16:13

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Ελλάδα arrow Τη νέα πτέρυγα οφθαλμολογικής και ΩΡΛ του «Ελπίς» εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Τη νέα πτέρυγα οφθαλμολογικής και ΩΡΛ του «Ελπίς» εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Πηγή: Express.gr
Τη νέα πτέρυγα της οφθαλμολογικής και ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του Νοσοκομείου «Ελπίς» εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, παρουσία εκπροσώπων του υπουργείου Υγείας και της Περιφέρειας, του δημάρχου Αθηναίων Γεωργίου Καμίνη, γιατρών και νοσηλευτών. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού και ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους.

Ακολούθησε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, όπου απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι του νοσοκομείου και ο δήμαρχος Αθηναίων, οι οποίοι μίλησαν για τη σημαντική συμβολή της Εκκλησίας, που έχει σταθεί αρωγός τόσα χρόνια στο έργο τους.

Τον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος συνόδευε ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, ενώ κατά την υποδοχή τους παρίσταντο ο εφημέριος του παρεκκλησίου του νοσοκομείου π. Δαμιανός Τρίκος, ο πρόεδρος και ο διοικητής του νοσοκομείου.

Το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς» συμπληρώνει 170 χρόνια λειτουργίας και αδιάλειπτης κοινωνικής συνεισφοράς στην ελληνική κοινωνία. Ιδρύθηκε το 1842 ως Δημοτικό Νοσοκομείο Αθηνών στην οδό Ακαδημίας, όπου και λειτούργησε ως το 1971 όταν μεταστεγάστηκε στις σημερινές του εγκαταστάσεις.

Από το 1983 εντάσσεται στο ΕΣΥ και διαθέτει ένα πλήρες σύστημα περίθαλψης. Συμμετέχει με υποδομές, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο νέο θεσμό των απογευματινών ιατρείων και αποσκοπεί στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της υγείας.


 
     
 

www.hic.gr: Δείτε αν το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλισμένο - έλεγχοι για ανασφάλιστα
www.idika.gr: Αίτηση για παροχές κατά της ανθρωπιστικής κρίσης
Ευρωεκλογές 2014: Ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές - Σταυροί
Οι καθαρές παραλίες / ακτές της Αττικής για το 2014
Εκλογές Σεπτέμβριος 2015: Δείτε όλα τα αποτελέσματα (Live)
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου