Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 12:37:53

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Ελλάδα arrow Ευθύνες και πρόστιμα θα καταλογίσει το υπουργείο Μεταφορών στην Volkswagen
Ευθύνες και πρόστιμα θα καταλογίσει το υπουργείο Μεταφορών στην Volkswagen
Πηγή: Express.gr
Ευθύνες και πρόστιμα θα καταλογίσει το υπουργείο Μεταφορών στην Volkswagen, δήλωσε στο ραδιοσταθμό Βήμα ο κ. Χρ. Σπίρτζης. Πρόσθεσε πως "εμείς έχουμε συλλέξει όλα τα στοιχεία και έχει γίνει μια πολύ μεγάλη δουλειά από το υπουργείο. Σύντομα, θα έλθει νομοθετικά όχι μόνο για τη Volkswagen, αλλά για οποιαδήποτε εταιρεία δίνει πλαστή πιστοποίηση στους πολίτες. Δεν είναι κάτι που θέλαμε να γίνει στο πόδι για επικοινωνιακούς λόγους. Θα συλλέξουμε όλα τα στοιχεία και θα κάνουμε τους απαραίτητους υπολογισμούς και για το περιβάλλον και για τη στρέβλωση των στοιχείων.

Βεβαίως, θα καταλογιστούν ευθύνες και πρόστιμα. Τα πρόστιμα θα είναι ανεξάρτητα από το εισαγγελικό πόρισμα". Ανέφερε ότι θα υπάρξει "νομοθετική πρωτοβουλία που θα πάρει η κυβέρνηση και το εισαγγελικό πόρισμα θα πάρει το δικαστικό δρόμο".

Αναφερόμενος στη συνεργασία Ελλάδας-Αιγύπτου, είπε πως "υπήρξαν πολλές συζητήσεις με πολλούς υπουργούς και συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Αιγύπτου και προετοιμάζουμε σε πολλούς τομείς συγκεκριμένες δράσεις και συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και στα ενεργειακά και στις συνδυασμένες μεταφορές. Για μας, η Αίγυπτος μπορεί να αποτελέσει μια πύλη για την Αφρική, διότι δεν είναι πια μια ήπειρος, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια και υπάρχουν πολλές χώρες με πολύ μεγάλη ανάπτυξη... όταν εμείς είμαστε η φυσική συνέχειά τους προς την Ευρώπη δεν μπορούμε να μην καλλιεργήσουμε αυτή τη σχέση που έχουμε και να έχουμε και εμπορικές και παραγωγικές συνεργασίες... Και το αντίστροφο, διότι υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για τη χώρα μας με το κανάλι του Σουέζ που άνοιξε και η φυσική συνέχεια για όλα τα λιμάνια του κόσμου πλέον είναι αυτά της χώρας μας και οι σιδηρόδρομοι. Επομένως, όλα αυτά πρέπει να τα δούμε από κοινού οι δύο χώρες και να είναι κοινή η προσπάθεια, ώστε το μεγαλύτερο κομμάτι του μεταφορικού έργου που αφορά στην Ευρώπη και την Αφρική να διοχετεύεται, μέσω του καναλιού του Σουέζ".


 
     
 

www.hic.gr: Δείτε αν το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλισμένο - έλεγχοι για ανασφάλιστα
www.idika.gr: Αίτηση για παροχές κατά της ανθρωπιστικής κρίσης
Ευρωεκλογές 2014: Ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές - Σταυροί
Οι καθαρές παραλίες / ακτές της Αττικής για το 2014
Εκλογές Σεπτέμβριος 2015: Δείτε όλα τα αποτελέσματα (Live)
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου