Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 05:16:28

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Διεθνής Οικονομία arrow Καθαρές ζημιές 1,9 δισ. ευρώ κατέγραψε η Deutsche Bank στο Δ' τρίμηνο 2016
Καθαρές ζημιές 1,9 δισ. ευρώ κατέγραψε η Deutsche Bank στο Δ' τρίμηνο 2016
Πηγή: Express.gr
Καθαρές ζημιές 1,9 δισ. ευρώ κατέγραψε η Deutsche Bank στο τέταρτο τρίμηνο, καθώς το κόστος νομικής διευθέτησης παλαιών αδικημάτων της ήταν μεγαλύτερο από τα αυξημένα έσοδα που είχε από τις αγοραπωλησίες ομολόγων. Τα αποτελέσματα της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας ήταν κατώτερα από τις προσδοκίες των αναλυτών, οι οποίοι εκτιμούσαν ότι θα σημείωνε καθαρές ζημιές 1,16 δισ. ευρώ.

Η τράπεζα αύξησε τα διαθέσιμά της για δικαστικές εκκρεμότητες στα 7,6 δισ. ευρώ από 5,9 δισ. ευρώ στο προηγούμενο τρίμηνο, καθώς σχημάτισε μεγαλύτερες προβλέψεις για διακανονισμούς κατηγοριών, όπως για την πώληση τοξικών στεγαστικών δανείων και για εικονικές συναλλαγές χαρτοφυλακίου στη Ρωσία.

Τα έσοδα της Deutsche από συναλλαγές σε ομόλογα αυξήθηκαν 11%, ενισχυμένα από την άνοδο των συναλλαγών σε προϊόντα επιτοκίων, εμπορεύματα και συνάλλαγμα (FICC), καθώς οι επενδυτές αντέδρασαν στη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές. Ωστόσο, έχασε μερίδιο αγοράς έναντι των τραπεζών της Wall Street, ορισμένες από τις οποίες υπερδιπλασίασαν τα έσοδα από ομόλογα, εν μέρει λόγω της συρρίκνωσης της επενδυτικής της τράπεζας, με τη μείωση των προσφερόμενων προϊόντων και τη διακοπή των δεσμών με χιλιάδες πελατών της. Ενώ το 2013 η Deutsche κατετάγη στην τρίτη θέση παγκοσμίως για συναλλαγές FICC, υποχώρησε στην έκτη θέση στα μέσα του 2016, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.
 


 
     
 

Οι 20 πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου για το 2013
Η αίσθηση σ' ένα ντους αξίας 32.000 δολαρίων (video)
Οι χώρες με την ακριβότερη και τη φθηνότερη βενζίνη στον κόσμο
Συμφωνία Σκοπίων - Ρωσίας για κατασκευή διακλάδωσης του αγωγού «South Stream»
Η Ισπανία θα ασκήσει έφεση κατά της ΕΕ για να ανακτήσει κρατικές ενισχύσεις για τα ναυπηγεία της
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου