Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 13:48:40

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Αντίοχος ΑΕΣ: Προαιρετική δημόσια πρόταση για την Κυριακίδης Μάρμαρα
Αντίοχος ΑΕΣ: Προαιρετική δημόσια πρόταση για την Κυριακίδης Μάρμαρα
Πηγή: Express.gr
 Αύξηση κύκλου εργασιών και κερδοφορίας παρουσίασε το 2016 ο Ομιλος F.H.L. Η. Κυριακίδης Μάρμαρα-Γρανίτες ΑΒΕΕ ως αποτέλεσμα της ισχυρής εξαγωγικής δραστηριότητας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Οι αγορές της Κίνας, Μέσης Ανατολής, των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης καθώς και η Σιγκαπούρη, η Νότιος Κορέα και η Ινδονησία συνεχίζουν να αποτελούν σημαντικούς πελάτες του ομίλου και δεν έχουν επηρεασθεί σημαντικά από την οικονομική κρίση και ειδικότερα στη χρήση 2016 η εταιρεία κατάφερε να επιτύχει αύξηση των τιμών των πωλούμενων προϊόντων της, τις οποίες στοχεύει να διατηρήσει τα επόμενα έτη.

 Ως αποτέλεσμα, ο όμιλος πραγματοποίησε κατά τη χρήση 2016 πωλήσεις 66,5 εκατ. ευρώ έναντι 45,2 εκατ. ευρώ αυξημένες κατά 47% σε σχέση με τη χρήση 2015 ενώ τα λειτουργικά αποτελέσματα (EBIDTA), ανήλθαν σε κέρδος 29,6 εκατ. ευρώ έναντι κέρδους 14,6 εκατ. ευρώ του 2015, διαμορφώνοντας το δείκτη EBIDTA σε 44,5% έναντι 35% της χρήσης 2015.

Ο καθαρός τραπεζικός δανεισμός μειώθηκε κατά περίπου 3,7 εκατ. ευρώ σε σχέση με τη χρήση 2015. Η διοίκηση της εταιρείας θα εισηγηθεί τη μη διανομή μερίσματος από τα κέρδη χρήσης 2016.
Για το 2017 η διοίκηση της εταιρείας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα στο μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον να διατηρήσει τα αποτελέσματα (ποσοτικά και ποιοτικά) που για πρώτη φορά στην εικοσαετή ιστορία της πέτυχε στη χρήση 2016.

Εξάλλου, προαιρετική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους της F.H.L.Η. Κυριακίδης Μάρμαρα-Γρανίτες  ΑΒΕΕ υπέβαλε η εταιρεία Αντίοχος ΑΕΣ για την απόκτηση του 100% του μετοχικού της κεφαλαίου.
Σημειώνεται ότι η Αντίοχος ανήκει κατά 100% στον κ. Ηλία Κυριακίδη. Βασικό αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας είναι η συμμετοχή του σε άλλες εταιρείες και, με εξαίρεση τη διενέργεια της Δημόσιας Πρότασης, δεν έχει αναπτύξει, μέχρι σήμερα, καμία δραστηριότητα.

Στις 6 Φεβρουαρίου η Αντίοχος προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με φυσικά πρόσωπα που κατέχουν ποσοστό 80,21% του μετοχικού κεφαλαίου της F.H.L.Η. Κυριακίδης Μάρμαρα-Γρανίτες με στόχο τον από κοινού έλεγχο της εταιρείας.

Οι μετοχές που αποτελούν αντικείμενο της Δημόσιας Πρότασης ανέρχονται σε 4.608.909, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό ίσο με το 19,79% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας. Η δημόσια πρόταση, ύψους 4,02 ευρώ ανά μετοχή, αφορά ποσοστό 19,79% της εταιρείας.

Το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της F.H.L.Η. Κυριακίδης Μάρμαρα-Γρανίτες ΑΒΕΕ ανέρχεται σε 23.053.390,47 ευρώ και διαιρείται σε 23.286.253 κοινές, ονομαστικές μετοχές, υπό άυλη μορφή, ονομαστικής αξίας 0,99 ευρώ έκαστη οι οποίες διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου