Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 12:01:17

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Trastor: Υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης από την Wert RED S.a.r.l.
Trastor: Υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης από την Wert RED S.a.r.l.
Πηγή: Express.gr

Υποχρεωτική δημόσια πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών της «Trastor Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας» (στο εξής η «εταιρεία») υπέβαλε η εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Wert RED S.à.r.l.» (προτείνων), η οποία έχει συσταθεί και έχει έδρα στο Λουξεμβούργο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η δημόσια πρόταση αφορά στην απόκτηση κατ'Α ανώτατο 37.093.737 μετοχών, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 45,97% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

Το τίμημα για την απόκτηση κάθε μετοχής της δημόσιας πρότασης, κατά τη διάρκεια της περιόδου αποδοχής της, έχει προσδιοριστεί σε 0,882 ευρώ τοις μετρητοίς (στο εξής το «προσφερόμενο τίμημα»).

Το προσφερόμενο τίμημα:

α) Υπερβαίνει κατά 12,8% την υψηλότερη τιμή των 0,7816 ευρώ ανά μετοχή την οποία κατέβαλε ο προτείνων για την αγορά μετοχών κατά την περίοδο των 12 μηνών που προηγούνται της ημερομηνίας κατά την οποία ο προτείνων κατέστη υπόχρεος να υποβάλει τη δημόσια πρόταση και (β) ισούται με τη μέση σταθμισμένη με τον όγκο συναλλαγών χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής για την περίοδο των έξι μηνών που προηγούνται της ημερομηνίας κατά την οποία ο προτείνων κατέστη υπόχρεος να υποβάλει τη δημόσια πρόταση, σύμφωνα με τα στοιχεία του Χ.Α..

Σημειώνεται ότι οι μέτοχοι της εταιρείας, που θα αποδεχθούν νομίμως και εγκύρως τη δημόσια πρόταση, θα λάβουν το ποσό του προσφερόμενου τιμήματος, μείον:

(i) Τα δικαιώματα εκκαθάρισης υπέρ της Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία («ΕΛ.Κ.Α.Τ.»), που σήμερα ανέρχονται σε 0,08% (επί της αξίας μεταβίβασης, η οποία υπολογίζεται ως το γινόμενο των μεταβιβαζόμενων προσφερόμενων μετοχών (οι «μεταβιβαζόμενες μετοχές») επί τη μεγαλύτερη από τις εξής τιμές: (i) το προσφερόμενο τίμημα και (ii) την τιμή κλεισίματος της μετοχής στο Χ.Α. την προηγούμενη εργάσιμη της ημέρας της κατάθεσης των απαιτούμενων εγγράφων στην ΕΛ.Κ.Α.Τ., με ελάχιστη χρέωση ποσού ίσο με το μικρότερο μεταξύ των 20 ευρώ και του 20% επί της αξίας των μεταβιβαζόμενων μετοχών ανά αποδεχόμενο μέτοχο), σύμφωνα με το 'Αρθρο 7 της κωδικοποιημένης απόφασης αρ. 1 (συνεδρίαση 223/28.1.2014) του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛ.Κ.Α.Τ., όπως ισχύει), σχετικά με την καταχώριση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των μεταβιβαζόμενων μετοχών στον προτείνοντα και (ii) το ποσό που αναλογεί στο φόρο μεταβίβασης, ο οποίος σήμερα ανέρχεται σε 0,20% επί της αξίας της εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής για τη μεταβίβαση των μεταβιβαζόμενων μετοχών στον προτείνοντα. 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου