Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 19:55:23

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow H Digea απειλεί με «μαύρο» το Mega
H Digea απειλεί με «μαύρο» το Mega
Πηγή: Express.gr
Τον κώδωνα του κινδύνου για την πιθανότητα «μαύρου» στο Mega, ίσως και από απόψε, κρούουν οι εργαζόμενοι του σταθμού. Αυτή την ώρα, συνεδριάζει το Δ.Σ. του παρόχου Digea με εισηγήσεις για διακοπή του σήματος του σταθμού εξαιτίας οφειλών της Τηλέτυπος Α.Ε.

Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι στον περίπου ένα χρόνο που έχει ξεκινήσει γι'Α αυτούς η περιπέτεια να κρατήσουν ανοικτό τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος συνεχίζει και έχει διαφημιστικά έσοδα, χωρίς ζωντανό πρόγραμμα, οι μόνοι που ουσιαστικά έχουν πληγεί είναι οι ίδιοι. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, επισημαίνουν, φαίνεται να ικανοποιεί μετόχους, τράπεζες, κυβέρνηση. «Οι μέτοχοι συνεχίζουν να συζητάνε μεταξύ τους την ώρα που ο δανεισμός της Τηλέτυπος μειώνεται, οι τράπεζες συνεχίζουν να εισπράττουν χρήματα από τη λειτουργία του καναλιού και η κυβέρνηση παρακολουθεί με απάθεια τα όσα συμβαίνουν», υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους.

Το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται μια κινητικότητα στο Mega, κάτι που επιβεβαιώνεται από την κυβέρνηση και από τους μετόχους. «Αυτή την κρίσιμη ώρα» τονίζουν οι εργαζόμενοι, «έρχεται ένα ακόμα ″χτύπημα″ που μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο. Το εξώδικο της Digea και το τελεσίγραφο που έχει στείλει για υποβάθμιση του τηλεοπτικού σήματος». «Το ″μαύρο″ είναι πιθανότερο από ποτέ» υπογραμμίζουν.

«Να αναλάβουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς τις ευθύνες τους»

Οι εργαζόμενοι ζητούν από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Οι τράπεζες να απελευθερώσουν μέρος των εσόδων του καναλιού, προκειμένου να συνεχισθεί η λειτουργία του, ειδικά τώρα που βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων σχέδιο για επιστροφή στην «κανονικότητα». Η κυβέρνηση να ακούσει επιτέλους τα αιτήματα των εργαζομένων και να προχωρήσει άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση, που θα δίνει τη δυνατότητα στις τράπεζες να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Και οι μέτοχοι να ολοκληρώσουν άμεσα τις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις για την «επόμενη μέρα».

«Οι εργαζόμενοι, με την έως και σήμερα αξιοπρεπή και υπεύθυνη στάση μας, αποτρέψαμε τα χειρότερα για το κανάλι. Δεν είμαστε εμείς που θα κλείσουμε το Mega», καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων του σταθμού.


 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου