Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 01:59:45

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Energean: Στην TechnipFMC οι εγκαταστάσεις στα κοιτάσματα Karish & Tanin στο Ισραήλ
Energean: Στην TechnipFMC οι εγκαταστάσεις στα κοιτάσματα Karish & Tanin στο Ισραήλ
Πηγή: Express.gr
Στην TechnipFMC, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στις υπεράκτιες κατασκευές έργων για τη διεθνή βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, αναθέτει η Energean Oil & Gas τον σχεδιασμό (Front End Engineering Design) των εγκαταστάσεων για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων Karish & Tanin στο Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

H TechnipFMC είναι ένας όμιλος που ηγείται στη διεθνή βιομηχανία, απασχολώντας 44.000 εργαζόμενους σε 48 χώρες και διαθέτοντας στόλο 21 πλωτών κατασκευών, τέσσερις εκ των οποίων είναι υπό υλοποίηση. Έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη σχεδίων σε βαθιά νερά και έχει παραδώσει μερικά από τα μεγαλύτερα FPSO'Αs (Floating Production Storage Offloading) που λειτουργούν στον κόσμο. Όπως είναι γνωστό, η Energean έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει FPSO για την ανάπτυξη των δύο κοιτασμάτων που προορίζονται για την αγορά του Ισραήλ.

Σχολιάζοντας την συμφωνία με την Technip, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Energean κ. Μαθιός Ρήγας επεσήμανε ότι «η Energean προχωρεί σε μία ακόμη συνεργασία με έναν διεθνή επιχειρηματικό όμιλο μεγάλου βεληνεκούς. Η παρουσία της TechnipFMC  εγγυάται τον άρτιο σχεδιασμό και την έγκαιρη υλοποίηση του σχεδίου ανάπτυξης των δύο κοιτασμάτων και είναι προφανές ότι θα ενισχύσει το δυναμικό της εταιρείας μας με νέα και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία. Επιπλέον, επιβεβαιώνει ότι η Energean υλοποιεί το όραμά της και αναδεικνύεται σε σημείο αναφοράς και ηγέτιδα ανεξάρτητη εταιρεία στην έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου».

Υπενθυμίζεται ότι τα κοιτάσματα Karish και Tanin ανήκουν κατά 100% στην Energean Israel, θυγατρική του ομίλου Energean, και είναι δυναμικότητας 2,4 τρισεκατομμυρίων κυβικών ποδιών φυσικού αερίου. H Energean Oil & Gas έχει προγραμματίσει να καταθέσει στην ισραηλινή κυβέρνηση το τελικό σχέδιο ανάπτυξης των δύο κοιτασμάτων στα μέσα του έτους, με στόχο να προχωρήσει στην παραγωγή σε τρία χρόνια. 


 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου