Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019, 23:31:26

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Εως τις 16-2-2017 οι προσφορές για τα δύο εργοστάσια της ΕΒΖ στη Σερβία
Εως τις 16-2-2017 οι προσφορές για τα δύο εργοστάσια της ΕΒΖ στη Σερβία
Πηγή: Express.gr
Μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου 2017 θα μπορούν οι υποψήφιοι μνηστήρες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα δύο εργοστάσια της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ στην Σερβία, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΖ, Παντελής Μάνης, προσθέτοντας ότι από σήμερα ουσιαστικά "τρέχει" ο διεθνής πλειοδοτικός διαγωνισμός.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πώληση του συνόλου των 776.564 μετοχών της εταιρείας AD FABRIKA SECERA SAJKASKA Zabali και του συνόλου των 550.729 μετοχών της εταιρείας CRVENKA FABRIKA SECERA AD CRVENKA, που κατέχει η ΕΒΖ, στις δύο προαναφερόμενες θυγατρικές της.

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας δημοσιεύτηκε η σχετική "Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση του συνόλου των 776.564 μετοχών της σέρβικης εταιρείας AD FABRIKA SECERA SAJKASKA Zabali (92,665% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας) και του συνόλου των 550.729 μετοχών της σέρβικης εταιρείας CRVENKA FABRIKA SECERA AD CRVENKA, (87,539% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας), κυριότητας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε.". Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης δημοσιεύεται σήμερα στον διεθνή Τύπο κι επίσης θα αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο της εταιρίας (www.ebz.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών(www.helex.gr).

Απαντώντας σε ερώτηση, για την κατάθεση επτά προσφορών μόνο για τα δύο εκ των έξι ακινήτων της ΕΒΖ στο πλαίσιο διαγωνισμού που "έτρεξε" το προηγούμενο διάστημα, ο κ. Μάνης επισήμανε ότι "παρά το έντονο αρχικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε, τελικά αυτό δεν μετουσιώθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού". 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου