Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 04:40:13

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Βελτίωση σημείωσαν τα έσοδα του Ομίλου ICAP Group το 2016
Βελτίωση σημείωσαν τα έσοδα του Ομίλου ICAP Group το 2016
Πηγή: Express.gr
Βελτίωση σημείωσαν τα έσοδα του Ομίλου ICAP Group το 2016 και τα μερίδια αγοράς στους περισσότερους κλάδους που δραστηριοποιείται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.  Συγκεκριμένα, τα ενοποιημένα έσοδα έφτασαν τα 64,41 εκατ. ευρώ, που είναι τα υψηλότερα στην ιστορία του, πετυχαίνοντας αύξηση 1,3 εκατ. ευρώ ή 2,2% έναντι του 2015. Αντίστοιχα, αυξήθηκαν και τα κέρδη EBITDA κατά 2,6%.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μεταξύ των έργων που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα στο 2016, ιδιαίτερη μνεία χρήζει στην Παραγωγή Επιχειρηματικής Πληροφόρησης που με αυξημένο ποσοστό ακρίβειας, ενημέρωσε τα δεδομένα για 10.000 εταιρείες και εξυπηρέτησε πάνω από 100.000 Business Reports, στην υπηρεσία On Line Trade Platform που εμπλουτίστηκε με στοιχεία συναλλαγών από τη Dun & Bradstreet, και στα νέα προϊόντα Industry Rating (προβλεπτικός δείκτης που διαβαθμίζει τον κίνδυνο και τις αναπτυξιακές προοπτικές των κλάδων της οικονομίας) και δείκτης PAYDEX που αποτυπώνει βασισμένος στα στοιχεία του Trade Exchange, τον χρόνο αποπληρωμής των υποχρεώσεων του πελάτη.

Επίσης, σημαντική πρόοδο σημείωσε και ο Τομέας Μanagement Consultants καθώς επέκτεινε την επιτυχημένη συνεργασία του με την Τράπεζα Πειραιώς για το Πρόγραμμα Πιστότητας «yellowday», εισήγαγε τη νέα υπηρεσία Data Prisma βασιζόμενη στο IBM Cognos που επίσης εκπροσωπεί η ICAP Group, και εξέλιξε την εφαρμογή Risk.Eye για τη διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου, την εκτίμηση των bad debts και τη πρόβλεψη της ταμειακής ρευστότητας των επιχειρήσεων.

Πολύ καλή ήταν η απόδοση των People and Employment Solutions που ηγούνται στις αγορές Επιλογής, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και δανεισμού Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και Contact Center ιδιαιτέρως δε για τις outsourcing υπηρεσίες που ευρέως διαθέτει τόσο στην Ελλάδα όσο και στις διεθνείς αγορές, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η θυγατρική Κύκλος ΑΕ με πλέον των 20 ετών εμπειρίας συνεχίζει να είναι νούμερο 1 ή 2 σε κατάταξη αποτελεσματικότητας στη Διαχείριση Απαιτήσεων σε όλους τους μεγάλους πελάτες σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Παράλληλα, το 2016 η ICAP Group έλαβε σημαντικές διακρίσεις. Ενδεικτικά, ξεχώρισε ως Superbrand στην Ελλάδα, από τον ομώνυμο διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό ενώ έλαβε δύο βραβεία στα Greek Exports Awards στις κατηγορίες «Top Services Company» και «Top Export Assistance Application/IT System» για το Risk.Eye και το findbiz. Παράλληλα, η ICAP Group απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Business IT Excellence Awards, στην κατηγορία “Εξειδικευμένες Εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους” για το Risk.Eye ενώ η ICAP Training Solutions κατέκτησε για 3η χρονιά, το GOLD βραβείο στην κατηγορία «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Πωλητών» στα πλαίσια του Διαγωνισμού Sales Excellence Awards. Επιπλέον, η κοινότητα GREEN ANGELS τιμήθηκε με δύο silver βραβεία, στα «Hellenic Responsible Business Awards» και στα «Ελληνικά Βραβεία για το Περιβάλλον».

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που το 2016, μέσα σε μια τόσο δύσκολη για την χώρα μας συγκυρία, καταφέραμε να αυξήσουμε τα έσοδα μας και να πραγματοποιήσουμε σημαντική πρόοδο στους στρατηγικούς μας στόχους προσφέροντας υψηλή αξία στους πελάτες μας, με την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων σε τεχνολογίες  και  ανθρώπους. Για το 2017 διατηρούμε την αισιοδοξία μας, θέτοντας στόχο την επίτευξη εσόδων 71,5 εκατ. ευρώ, ήτοι αύξηση 11%. Παράλληλα, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για τη παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών λύσεων προς τις εταιρείες - πελάτες μας, ιδιαίτερα τώρα που χρειάζονται τις υπηρεσίες μας περισσότερο από ποτέ. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλο το εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό μας, που αριθμεί 1.300 άτομα  για τα μεγάλη τους συνεισφορά στην ανάπτυξη του ομίλου μας».


 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου