Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 07:05:26

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Διακοπή συνεδρίασης του ΔΣ της Τρ. Πειραιώς μετά από παρέμβαση του SSM
Διακοπή συνεδρίασης του ΔΣ της Τρ. Πειραιώς μετά από παρέμβαση του SSM
Πηγή: Express.gr
Διεκόπη η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία είχε ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου, με θέμα την επιλογή του νέου διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας. Η διακοπή οφείλεται σε σημερινή παρέμβαση του SSM, ο οποίος, με επιστολή του προς το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας, ζήτησε την αναβολή της απόφασης.

Ειδικότερα στην επιστολή του, ο SSM, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητά να προηγηθεί έλεγχος των υποψηφίων για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου και στη συνέχεια να αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο.

Η Τράπεζα Πειραιώς ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι συνεχίζεται η διαβούλευση του Διοικητικού της Συμβουλίου σε σχέση με τη διαδικασία επιλογής νέου CEO και θα επανέλθει προσεχώς με νεότερες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΔΣ της τράπεζας θα συνεδριάσει εκ νέου την Παρασκευή.

Την έκπληξη τους εκφράζουν κύκλοι της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης

Την έκπληξη τους εκφράζουν κύκλοι της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης σχετικά με τις σημερινές εξελίξεις στην επιλογή του διευθύνοντος της Τράπεζας Πειραιώς και την εμπλοκή που παρουσιάστηκε την τελευταία στιγμή για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ είχαν δοθεί οι διαβεβαιώσεις από όλες τις πλευρές ότι έχουν τηρηθεί όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται.

Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για τις σημερινές εξελίξεις, ενώ ταυτόχρονα τονίζουν ότι οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν την θέση που έχει διατυπωθεί από την κυβέρνηση ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο αξιολόγησης των διοικήσεων των τραπεζών είναι προβληματικό και πρέπει να τροποποιηθεί. 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου