Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 05:14:51

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Οι Eυρωσύμβουλοι ανέλαβαν έργα 2,28 εκατ. στο εξωτερικό
Οι Eυρωσύμβουλοι ανέλαβαν έργα 2,28 εκατ. στο εξωτερικό
Πηγή: Express.gr
 ΣTHN ανάληψη νέων έργων στο εξωτερικό συνολικού προϋπολογισμού 2.283.387 ευρώ, κατόπιν συμμετοχής σε διεθνείς διαγωνισμούς, προχώρησε ο όμιλος Ευρωσύμβουλοι. Πιο συγκεκριμένα, στη Ρουμανία, υπεγράφη διετής σύμβαση-πλαίσιο με το Υπουργείο Οικονομικών της Ρουμανίας, για έργο με αντικείμενο την ανάπτυξη υποστηρικτικών μεθόδων και πρακτικών, για την αποτελεσματική εφαρμογή και συντονισμό των διαρθρωτικών εργαλείων 2007 - 2013. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.122.000 ευρώ.

Στην Αρμενία, ανέλαβε έργο συνολικού προϋπολογισμού 198.620 ευρώ, που έχει ως αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της χώρας.

Στην Κύπρο, η θυγατρική της Ευρωσύμβουλοι Α.Ε., First Elements Euroconsultants Ltd, μετά από διεθνή διαγωνισμό, υπέγραψε τετραετή σύμβαση-πλαίσιο με αντικείμενο τη συλλογή δεδομένων και την εκπόνηση έρευνας και εκθέσεων σε θέματα θεμελιωδών δικαιωμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Ακόμη, η Ευρωσύμβουλοι Α.Ε., ανέλαβε την εκπόνηση ολοκληρωμένης μελέτης για τη βέλτιστη χρήση των πόρων και των εγκαταστάσεων των κυπριακών λιμένων, προϋπολογισμού 398.000 ευρώ συν ΦΠΑ.

Τέλος, στην Αγκόλα ανέλαβε το «Τελικό πρόγραμμα αξιολόγησης υποστήριξης σε μη κρατικούς φορείς (PAANE)», για τη σύμβαση-πλαίσιο BENEF. Το συνολικού προϋπολογισμού 64.767 ευρώ έργο έχει ως αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Eνωσης στην Αγκόλα καθώς και των τοπικών μη κρατικών φορέων για την ανάπτυξη ικανοτήτων στην εκπαίδευση και την επικοινωνία.
 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου