Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019, 16:01:05

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Στην Ξάνθη το 13ο κατάστημα της Praktiker Hellas
Στην Ξάνθη το 13ο κατάστημα της Praktiker Hellas
Πηγή: Express.gr
 ΣTHN προετοιμασία του 13ου καταστήματος Praktiker στην ελληνική επικράτεια, και πιο συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, προχωρά σύμφωνα με ανακοίνωσή της η Praktiker Hellas.

Το Praktiker Ξάνθης θα στεγάζεται στο νέο εμπορικό πάρκο Flamingo Retail Park, συνολικής έκτασης 80 στρεμμάτων, που θα ανεγερθεί στον κόμβο με την Εγνατία Οδό, ανατολικά της πόλης της Ξάνθης.

Το νέο κατάστημα αναμένεται να ενταχθεί, στο τέλος του 2010, στο δίκτυο των 11 ήδη υπαρχόντων καταστημάτων Praktiker σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Πάτρα, Καλαμάτα, Ιωάννινα και εκείνου στο Ηράκλειο της Κρήτης που θα ανοίξει πιο νωρίς μέσα στο 2010. Eτσι, η Praktiker διευρύνει σε πανελλαδική πλέον κλίμακα την παρουσία της ως η μεγαλύτερη αλυσίδα τεχνικών πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα.

Ο γενικός διευθυντής της Praktiker Hellas, Ιωάννης Σελαλμαζίδης, δήλωσε: «Η Praktiker Hellas, ακόμα και σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, προχωρά στην προετοιμασία ενός νέου καταστήματος στην περιοχή της Ξάνθης υλοποιώντας το δυναμικό αναπτυξιακό της πρόγραμμα. Eτσι, ενισχύουμε την επενδυτική μας δραστηριότητα στη χώρα μας δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα και προσθέτοντας τεχνογνωσία στον κλάδο μας».

Η Praktiker Hellas, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 1.600 εργαζομένους και εξυπηρετώντας πάνω από 7.000.000 πελάτες ετησίως, αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων Do-It-Yourself στην Ελλάδα. 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου