Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 03:15:43

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Οι διατακτικές γεύματος Ticket Restaurant εργαλείο στην οικονομική κρίση
Οι διατακτικές γεύματος Ticket Restaurant εργαλείο στην οικονομική κρίση
Πηγή: Express.gr
 Επτά στις δέκα ελληνικές εταιρείες, που συμμετείχαν στην πανελλήνια έρευνα για τον Δείκτη Τάσεων Αγοράς Εργασίας του 2ου εξαμήνου του 2009, θεωρούν σημαντικές τις παροχές που βελτιώνουν το εισόδημα του εργαζόμενου με ταυτόχρονη φορολογική απαλλαγή για εργοδότη και εργαζόμενο, στις οποίες εντάσσονται και οι διατακτικές γεύματος Ticket Restaurant. Στο δείγμα των εταιρειών που συμμετείχαν, μία στις πέντε προσφέρει ήδη μία τέτοια παροχή στο προσωπικό της, ενώ οι μισές θεωρούν πιθανό να προβούν άμεσα σε αντίστοιχη εφαρμογή. Φορέας διεξαγωγής της έρευνας ήταν το ALBA Graduate Business School.

Προδιαγράφοντας ότι το 2009-2010 θα είναι μία χρονιά με ιδιαίτερες προκλήσεις, η Accor Services με τα Ticket Restaurant προσφέρει μία έξυπνη και επίκαιρη λύση στην παρούσα περίοδο σε εργοδότη και εργαζόμενο, αφού τους απαλλάσσουν από φορολογικές επιβαρύνσεις, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός ισορροπημένου διαιτολογίου    -απαραίτητου για την εξασφάλιση της απαιτούμενης ενέργειας κατά την εργασία-  αλλά και στην πρόληψη της παχυσαρκίας στο χώρο εργασίας βελτιώνοντας έτσι την υγεία, ευεξία και αποδοτικότητα των εργαζομένων. Τα Ticket Restaurant μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του καθημερινού γεύματος στην εργασία και εξαργυρώνονται σε πάνω από 7.500 καταστήματα εστίασης πανελλαδικά.

Το πόσο επίκαιρα είναι τα οφέλη των Ticket Restaurant επιβεβαιώνονται και από τα υπόλοιπα συμπεράσματα της έρευνας, σύμφωνα με τα οποία το 31,4% των εταιρειών αναμένει ότι το επόμενο εξάμηνο η κρίση θα τις επηρεάσει πολύ, ενώ το 34,6% σκοπεύει να προχωρήσει σε πάγωμα μισθών.  

H Accor Services, παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες διατακτικών και προπληρωμένων καρτών, σχεδιάζει και αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του εργαζόμενου, την οργανική ανάπτυξη των εταιρειών και των δημόσιων οργανισμών. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της επικεντρώνονται σε τρεις άξονες: employee and public benefits, rewards and loyalty και business expense management. Σήμερα, 32 εκατομμύρια εργαζόμενοι, επωφελούνται από τα προϊόντα της Accor Services σε 40 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον δικτυακό τόπο: 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου