Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 23:21:36

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Yπερκάλυψη έκδοσης μετοχών της MIG Real Estate
Yπερκάλυψη έκδοσης μετοχών της MIG Real Estate
 AYΞHMENH ήταν η ζήτηση που κατεγράφη για μετοχές της MIG Real Estate κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Εγγραφής, τόσο από θεσμικούς όσο και από ιδιώτες επενδυτές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι τίτλοι που ζητήθηκαν υπερκάλυψαν κατά πολύ τη δημόσια προσφορά, που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 10 Ιουλίου. Ειδικότερα η προσφορά προς ιδιώτες επενδυτές υπερκαλύφθηκε έξι φορές, ενώ η υπερκάλυψη της έκδοσης προς θεσμικούς επενδυτές ανήλθε στο 1,8 της προσφοράς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πλαφόν που θα μπορούν να αποκτήσουν ιδιώτες επενδυτές είναι 215 μετοχές της MIG Real Estate.

Εν τω μεταξύ, στα 4 ευρώ ανά μετοχή ορίστηκε η τελική τιμή διάθεσης των 2,5 εκατ. νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας προσφοράς στις 10/7, όπως ανακοίνωσαν οι κύριοι ανάδοχοι της δημόσιας προσφοράς για την εισαγωγή των μετοχών της εταιρίας στην κατηγορία της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης του Χ.Α., Marfin Εγνατία Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.

Σημειώνεται ότι η εταιρία προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 7.500.000 ευρώ με την έκδοση 2.500.000 νέων μετοχών, ενώ με βάση την ανώτατη τιμή εύρους τα συνολικά έσοδά της από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα ανέλθουν στα 10.250.000 ευρώ.

Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν από την παρούσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα διατεθούν για την αποπληρωμή μέρους του τραπεζικού δανεισμού της εταιρίας. Το σύνολο των αντληθησόμενων κεφαλαίων θα έχει χρησιμοποιηθεί στο β΄ εξάμηνο του 2009.

Μετά το πέρας της δημόσιας προσφοράς η MIG θα ελέγχει το 39,87% της εταιρίας, ο κ. Β. Κάκκαβας το 33,49% και το επενδυτικό κοινό το 20,26%.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό οι κίνδυνοι που σχετίζονται με την επένδυση στην εταιρία σχετίζονται με τον πιστωτικό κίνδυνο των μισθωτών της αλλά και με τον ανταγωνισμό έναντι τρίτων σε σχέση με την ανεύρεση μισθωτών και την εξεύρεση ακινήτων.

Σχετίζονται επίσης, σύμφωνα πάντα με το ενημερωτικό, με το ενδεχόμενο να υπάρξουν αυξήσεις στα λειτουργικά και λοιπά έξοδα της εταιρίας.

Τα καθαρά κέρδη χρήσης της MIG Real Estate για το 2008 ανήλθαν στα 2,64 εκατ. ευρώ, ενώ τα έσοδα από τα μισθώματα στα 3,18 εκατ. ευρώ. Το α΄ τρίμηνο του 2009 τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 558.000 ευρώ. 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου