Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 00:00:28

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Πειραιώς Asset Management: Ανάληψη διαχείρισης 5 Α/Κ της ING ΑΕΔΑΚ
Πειραιώς Asset Management: Ανάληψη διαχείρισης 5 Α/Κ της ING ΑΕΔΑΚ
 Η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ, στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής της για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της στον τομέα της διαχείρισης κεφαλαίων τρίτων, ανακονωσε ότι προχώρησε σε συμφωνία για την ανάληψη της διαχείρισης των πέντε (Ελληνικών) Αμοιβαίων Κεφαλαίων της ING ΑΕΔΑΚ.

    Με την επιχειρηματική αυτή κίνηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ, αυξάνει τα κεφάλαια υπό την διαχείριση της και διευρύνει το πλέγμα των προσφερόμενων Αμοιβαίων Κεφαλαίων στο επενδυτικό κοινό. Ταυτόχρονα, η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ θα προχωρήσει σε σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία ING ΕΑΑΕΖ για τη διάθεση αυτών των Α/Κ στο επενδυτικό κοινό, διευρύνοντας τις υφιστάμενες συνεργασίες της με ένα ακόμη υψηλής ποιότητας δίκτυο διανομής.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ πέραν της διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και ιδιωτικών και θεσμικών χαρτοφυλακίων προσφέρει δια μέσου του δικτύου της, στο ελληνικό επενδυτικό κοινό, αλλά και στο επενδυτικό κοινό άλλων χωρών της Ε.Ε. στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, ένα ευρύ φάσμα διαφοροποιημένων προϊόντων από οργανισμούς συλλογικών επενδύσεων διεθνώς αναγνωρισμένων επενδυτικών οίκων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η ING Investment Management.

    Η σχετική συμφωνία τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων Εποπτικών Αρχών.


 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου