Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019, 23:16:39

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Εδραση - Χ. Ψαλλίδας: Μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2008
Εδραση - Χ. Ψαλλίδας: Μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2008
 Κατά τη διάρκεια της σημερινής ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας Εδραση - Χ. Ψαλλίδας ΑΤΕ, εγκρίθηκαν ομόφωνα οι απλές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2008 και οι σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του ορκωτού ελεγκτή. Επίσης, εγκρίθηκε ομόφωνα η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2008, καθώς και ο πίνακας διάθεσης κερδών και η μη διανομή μερίσματος.

    Παράλληλα, εγκρίθηκε ομόφωνα η εκλογή της ελεγκτικής εταιρίας BDO Πρότυπος Ελληνική Ελεκτική ΑΕ και ειδικότερα του μέλους αυτής κ. Βρασίδα Δαμηλάκου ως τακτικού Ελεγκτή, και του κ. Τριαντάφυλλου Κωτσαλά ως αναπληρωματικού. Ομόφωνα εγκρίθηκαν, επίσης, οι καταβληθείσες αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2008, και προεγκρίθηκαν οι αμοιβές τους για τη χρήση 2009.

    Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τη χορήγηση αδείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διεύθυνσης της εταιρίας για συμμετοχή τους σε Δ.Σ. ή στη Διεύθυνση ομοειδών επιχειρήσεων, σύμφωνα με το αρθ. 23 του ΚΝ2190/20, καθώς και τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ της εταιρείας και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής ή συγγενών τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ΚΝ 2190/20.

    Επίσης, επικύρωσε την εκλογή νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος και εξέλεξε την επιτροπή ελέγχου του άρθρου 37 του Ν.3693/08 η οποία είναι :

    1) ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΛΜΑΣ Πρόεδρος

    2) ΜΙΧΑΗΛ ΑΛΕΠΗΣ Μέλος

    3) ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΛΕΣΗΣ Μέλος

    Ο πρόεδρος της γγενικής συνέλευσης, κ. Κωνσταντίνος Ψαλλίδας, ενημέρωσε τους κ.κ. μετόχους για την πορεία της Εδρασης και για τις προοπτικές της το τρέχον έτος 2009.

    Λόγω έλλειψης της προβλεπόμενης απαρτίας των 2/3 του μετοχικού κεφαλαίου, αναβλήθηκε η λήψη απόφασης στα θέματα :

    α) Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με σκοπό τον συμψηφισμό ζημιών του λογ/σμού Αποτελέσματα εις νέον και του λογ/σμού Συναλλαγματικές διαφορές ενσωμάτωσης υποκαταστήματος Εξωτερικού.

    β) Έγκριση παροχής δικαιώματος προαίρεσης (stock option) επί υπαρχουσών ιδίων μετοχών της εταιρίας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Στελέχη της εταιρίας καθώς και των θυγατρικών εταιριών αυτής.

    γ) Λήψη απόφασης για αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με το Νόμο 2190/20 όπως ισχύει.


 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου