Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019, 23:59:17

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Eργα υποδομής ύψους 50 εκ. στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Eργα υποδομής ύψους 50 εκ. στον Αστέρα Βουλιαγμένης
 TEΣΣEPA νέα έργα θα υλοποιηθούν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του επενδυτικού σχεδίου της εταιρίας Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ.

Αυτό αναφέρθηκε από τη διοίκηση της εταιρίας κατά τη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της. Πρόκειται για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του ξενοδοχείου «Αφροδίτη», τη κατασκευή συνεδριακού κέντρου και κέντρου διοίκησης, τη δημιουργία χώρου εκδηλώσεων και την πλήρη ανακαίνιση του χώρου «9 Μούσες». Τα έργα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο και σύμφωνα με πληροφορίες ο καταρχήν προϋπολογισμός τους ανέρχεται σε 50 εκατ. ευρώ.

Η εταιρία το 2008 επένδυσε 32,5 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων των μονάδων του Αστέρα, την ολοκλήρωση των εργασιών ριζικής ανακαίνισης των καμπανών, 3 επισιτιστικών χώρων του συγκροτήματος και της πλαζ «Αstir Beach». Στη συνέλευση παρευρέθησαν αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπό τους 17 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 55.372.710 μετοχές και ψήφους επί συνόλου 63.900.000 μετοχών, ήτοι ποσοστό 86,65% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Ο κ. Ανθιμος Θωμόπουλος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το 2008 αποτέλεσε για την εταιρία ένα έτος περαιτέρω αναδιαρθρώσεων και συνέχειας σημαντικών επενδύσεων, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη δυναμική εξέλιξης στις επόμενες περιόδους. Τόνισε ότι το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα συνεχίζει την επενδυτική στρατηγική του, με πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη της μοναδικότητας του συγκροτήματος ως κορυφαίου ξενοδοχειακού προορισμού, δωδεκάμηνης διάρκειας με βασικά χαρακτηριστικά την ασφάλεια, την ποιότητα, τον απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, τη συνεχή εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό σε όλους τους τομείς.
 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου