Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019, 23:57:46

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Επιχειρήσεις arrow Elmec Sports: Αλλάζει μορφή η συνεργασία της εταιρίας με την Harley-Davidson
Elmec Sports: Αλλάζει μορφή η συνεργασία της εταιρίας με την Harley-Davidson
 Αλλάζει από 1ης Ιουλίου 2009 η μορφή συνεργασίας της εταιρείας Elmec Sports με την Harley-Davidson σε ό,τι αφορά την εισαγωγή και διάθεση των ομώνυμων μοτοσικλετών στην ελληνική αγορά.

    Μέχρι σήμερα η Elmec Sport αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις μοτοσικλέτες Harley-Davidson και Buell και λειτουργεί τρία σημεία πώλησης μοτοσικλετών, αξεσουάρ και συναφών ειδών ρουχισμού, καθώς και ισάριθμα συνεργεία, στη Γλυφάδα, το Μαρούσι και τη Θεσσαλονίκη. Στα πλαίσια της νέας στρατηγικής της Harley Davidson, σύμφωνα με την οποία η διάθεση των προϊόντων της στην Ευρώπη δεν θα γίνεται πλέον μέσω αντιπροσώπων ανά χώρα, η υφιστάμενη σήμερα συμφωνία αντιπροσώπευσης θα λήξει την 30η Ιουνίου 2009. Κατόπιν τούτου, η Εταιρεία μας θα διατηρήσει τα τρία ως άνω σημεία πώλησης, καθώς και την αποκλειστικότητα στις αγορές Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και θα συνεχίσει να είναι ο στρατηγικός εταίρος της Harley Davidson στην Ελλάδα.

    Εξάλλου, η πραγματοποιούμενη αλλαγή στον τρόπο εισαγωγής και διάθεσης των μοτοσικλετών Harley-Davidson σε τίποτα δεν επηρεάζει το υπόλοιπο πλαίσιο συνεργασίας της Εταιρείας μας με την Harley-Davidson. Πιο συγκεκριμένα, η Elmec Sport θα εξακολουθήσει να σχεδιάζει και να παράγει συλλογές ρούχων μόδας (fashion collections) με τα σήματα και την επωνυμία της Harley-Davidson, και να τις διαθέτει στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και σε χώρες εκτός Ευρώπης, όπως κάνει ήδη από το 2001.

    Ο σχετιζόμενος με τις μοτοσικλέτες Harley-Davidson και Buell κύκλος εργασιών της Elmec Sport ανήλθε κατά το α' τρίμηνο του 2009 στα 900 χιλ. ευρώ από 1 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Η δραστηριότητα αυτή αποτελεί μόλις το 1,4% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών της Elmec Sport και μόλις το 0,4% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών του ομίλου Folli-Follie στον οποίο ανήκει η Elmec Sport 
     
 

Θα πίνουμε «ελληνικό» γάλα από τη... Βουλγαρία
Πόρισμα «φωτιά» για τα «κόκκινα» δάνεια του Τ.Τ.
Εντάλματα σύλληψης για Κοντομηνά, Φιλιππίδη κ.α. για το Ταχ. Ταμιευτήριο
«Ηχηρές» συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Το κινητό τηλέφωνο «πρόδωσε» τον Αγγελο Φιλιππίδη
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου