Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019, 10:18:25

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Αγορές arrow Σταθερές παραμένουν οι αποδόσεις των ελληνικών 10ετών ομολόγων μετά το Eurogroup
Σταθερές παραμένουν οι αποδόσεις των ελληνικών 10ετών ομολόγων μετά το Eurogroup
Πηγή: Express.gr
Οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων παραμένουν σταθερές σήμερα κοντά στα χαμηλά επίπεδα διετίας, μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup χθες βράδυ, το οποίο αποφάσισε μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, αναφέρει δημοσίευμα του Reuters. Οι υπουργοί Οικονομικών, σημειώνει το δημοσίευμα, ήταν διχασμένοι σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους της, αφήνοντας ασαφές αν το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, η απόδοση των 10ετών ελληνικών ομολόγων σημείωσε οριακή αύξηση μίας μονάδας βάσης στο 6,42% σήμερα το πρωί. Ωστόσο, όπως σημειώνεται, οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων έχουν κατρακυλήσει τον τελευταίο μήνα, μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης που έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, που θεωρήθηκε ως ένδειξη δέσμευσής του στην εφαρμογή του προγράμματος. Η εφημερίδα αναφέρει ότι τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους που αποφάσισε χθες το Eurogroup μπορεί να μειώσουν το ελληνικό χρέος κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες έως το 2060. Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, ωστόσο, μετέθεσαν την καταληκτική προθεσμία για τη λήψη απόφασης από το ΔΝΤ σχετικά με τη χρηματοδοτική συμμετοχή του στο πρόγραμμα, προσθέτουν οι Financial Times.
 


 
     
 

Συνεχίζεται η πτώση τιμών σε Πετρέλαιο, Χρυσό και Ασήμι
Ισοτιμίες ΦΠΑ (Οκτώβριος 2013)
Κέρδη στο Χρηματιστήριο της Αθήνας
Συνάλλαγμα: Τιμές 13-9-2013
Με πτώση προς τις 1.100 μονάδες έκλεισε το Χ.Α.
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου