Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, 19:46:32

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow Προσωπικά Δεδομένα
Προσωπικά Δεδομένα
 Η "Εταιρεία" σέβεται το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ιντερνετ και για αυτό δεσμεύεται και έχει λάβει τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, που οι "Χρήστες" παρέχουν μέσω του δικτύου. Το express.gr μπορεί να συγκεντρώσει πληροφορίες από τον "Χρήστη", με τη συγκατάθεσή του, κατά την εγγραφή του σε συγκεκριμένες υπηρεσίες με αποκλειστικό σκοπό την παροχή τυποποιημένων υπηρεσιών, περιεχομένου και διαφημίσεων.

Οι πληροφορίες που συγκεντρώνει η "Εταιρεία" είναι οι ελάχιστες δυνατές για την ομαλή λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας ώστε αυτή να προσαρμόζεται στις επιλογές του "Χρήστη". Ενδέχεται, όμως, να ζητηθούν προσωπικές πληροφορίες και σε άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα όταν ο "Χρήστης" θέλει να συμμετάσχει σε διαγωνισμό ή κάποια άλλη μέθοδο προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών. Το express.gr χρησιμοποιεί λογισμικό αλληλεπίδρασης (cookies). Η πληροφορία που ανταλλάσεται μεταξύ των υπολογιστών δεν αφορά με κανέναν τρόπο προσωπικά δεδομένα, είναι όμως απαραίτητη για την καλή λειτουργία ορισμένων ιστοσελίδων.

Η "Εταιρεία" αποκτά μόνο μετά από συγκατάθεση του "Χρήστη" το δικαίωμα να γνωστοποιήσει τις συγκεντρωμένες πληροφορίες σε κάποιο χορηγό / χρηματοδότη ή τρίτο που ενδιαφέρεται να του παράσχει υπηρεσίες. Σε κάθε περίπτωση θα τηρείται η διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και ιδιαίτερα από τις διατάξεις των άρθρων 6,8,11 και 24 παρ. 3 του ανωτέρου νόμου. Προς διασφάλιση της περαιτέρω προστασίας των προσωπικών δεδομένων, θα πρέπει ο "Χρήστης" να τηρεί μυστική την ταυτότητα σύνδεσης (login) και τον προσωπικό κωδικό (password), που τυχόν του έχει χορηγηθεί για την πρόσβασή του σε οποιαδήποτε υπηρεσία του express.gr.

Η "Εταιρεία" μπορεί να στέλνει κατά καιρούς ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mails) στους "Χρήστες" του express.gr οι οποίοι κατά την εγγραφή τους έδωσαν την συγκατάθεσή τους για την αποστολή τέτοιων e-mails. Οι "Χρήστες" μπορούν να αποσυρθούν από αυτούς τους καταλόγους, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες που θα περιέχονται σε κάθε e-mail που θα λαμβάνουν. Η "Εταιρεία" διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε την παρούσα δήλωση εχεμύθειας με τη δημοσίευση τροποποιήσεων μέσω του express.gr. Αυτή η πολιτική εχεμύθειας δεν έχει σκοπό ούτε και δημιουργεί κανένα συμβατό ή άλλο έννομο δικαίωμα ή υποχρέωση σε οποιοδήποτε από τα μέρη.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου