Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, 14:38:52

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ arrow Media Kit ΕΞΠΡΕΣ arrow Προφίλ ΕΞΠΡΕΣ
Προφίλ εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ - Express.gr

H οικονομική εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» κυκλοφορεί από το 1962. Με επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ελληνικής οικονομίας, έχει καθιερωθεί πλέον ως ο καταλληλότερος επαγγελματικός σύμβουλος των μεγαλύτερων εταιριών, ιδιωτών και δημόσιων οργανισμών της χώρας.
Μακριά από κάθε ιδιοτέλεια, με γνώμονα μόνο την καλύτερη ενημέρωση η ΕΞΠΡΕΣ κατέχει το μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών από τις οικονομικές εφημερίδες. Με πλούσια αρθρογραφία, εμπεριστατωμένες αναλύσεις, καλύπτει όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας.

Σε σχήμα compact, με ανανεωμένη ύλη, ασφαλή συσκευασία στους συνδρομητές και ευρεία παρουσία στα περίπτερα της χώρας, η ΕΞΠΡΕΣ αποτελεί χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης.

Το καθημερινό ειδικό ένθετο «ΕΞΠΡΕΣ BUSINESS», δίνει την τάση της αγοράς περιέχοντας ειδήσεις για εισηγμένες εταιρίες, ειδικές αναλύσεις για το ελληνικό και για τα κυριότερα ξένα χρηματιστήρια, καθώς και συνεχείς έγκυρες αποκλειστικές ανταποκρίσεις από όλο τον κόσμο.

Τα ετήσια αφιερώματα της ΕΞΠΡΕΣ για όλους τους κλάδους της πρωτογενούς και δευτερογενούς οικονομίας καθιστούν πληρέστερη την ενημέρωση των αναγνωστών, ενώ ειδικά ένθετα - οδηγοί και νέες πρωτοποριακές ηλεκτρονικές υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά σε όλους τους συνδρομητές της.

Επενδύοντας στην έγκυρη και εμπεριστατωμένη δημοσιογραφία, η ΕΞΠΡΕΣ προσφέρει ολοκληρωμένη οικονομική και πολιτική ενημέρωση:

 • Οικονομική & Πολιτική, Ελληνική & Ξένη Ειδησεογραφία
 • Αρθρογραφία - Σχολιασμός
 • Έρευνες
 • Αναλύσεις - Οικονομοτεχνικές & Πολιτικές
 • Επιχειρήσεις / Αγορά
 • Ελληνικά & Ξένα Χρηματιστήρια / Δείκτες
 • Πρόσωπα
 • Περιφέρεια
 • Ειδικές Εβδομαδιαίες Σελίδες
 • Πολιτισμός
 • Χρηστικές Πληροφορίες / Ψυχαγωγία
 • Αθλητικά

Καθώς και προηγμένες Ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους συνδρομητές της, μέσω του web site express.gr: 

 • Η εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ σε ηλεκτρονική μορφή:  Καθημερινά το φύλλο της εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή στον υπολογιστή σας, με δυνατότητα αναζήτησης παλαιότερων εκδόσεων.  
 • Αρχείο Διακηρύξεων από όλη την Ελλάδα: Δωρεάν πρόσβαση των συνδρομητών της ΕΞΠΡΕΣ σε περισσότερους από 30.000  διαγωνισμούς  δημοσίου το χρόνο, μέσω της νέας υπηρεσίας παρακολούθησης διακηρύξεων του express.gr και του Καπα-Tel, της πληρέστερης στην αγορά που αποδελτιώνει το σύνολο του ελληνικού τύπου
 • Express Ισολογισμοί: Πλήρες αρχείο για αναζήτηση ισολογισμών και λογιστικών καταστάσεων Α.Ε. & Ε.Π.Ε. Απεικόνιση στοιχείων για περισσότερες από 40.000 εταιρείες.
 • Express Φ.Ε.Κ. : Αναζήτηση και ανάγνωση των Φύλλων της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ.) σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία PDF). Η αναζήτηση μπορεί να γίνει με τα στοιχεία της Εταιρείας,  Κωδικό Αριθμό Δημοσιεύματος (Κ.Α.Δ.), ανά τεύχος (γράμμα ή αριθμό), ή κατά ημερομηνία δημοσίευσης.
 • Express Sms News Alert:  Δωρεάν 'Αμεση Ειδοποίηση  των συνδρομητών μέσω γραπτών μηνυμάτων (sms) για κάποιο έκτακτο γεγονός ή με την ειδησεογραφία της ημέρας.
 • DgMarket: Πρόσβαση σε 300.000 δημοπρασίες από όλο τον κόσμο, σε συνεργασία με διεθνείς φορείς όπως World Bank, European Commission (EC), Millennium Challenge Account, African Development Bank, Asian Development Bank, NORAD, USAID, OSCE, SIDA, UNDP, UNICEF, κ.α.


Το web site www.express.gr αποτελεί την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, παρέχοντας  στους επισκέπτες του συνεχή ενημέρωση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, για την πολιτική, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, τις ξένες αγορές και τον Αθλητισμό.

Με συνεχή παρουσία στο διαδίκτυο από το 1995, το web site της ΕΞΠΡΕΣ αποτελεί ένα δυναμικό και αποτελεσματικό όχημα διαφήμισης δίνοντας τη δυνατότητα, σε πλήθος διαφημιζόμενων που το εμπιστεύονται μέχρι σήμερα, να προσεγγίσουν ένα ιδιαιτέρως δυναμικό και δημιουργικό ηλικιακό κοινό.

Το express.gr έχει ξεπέρασε το 1,7 εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες το τελευταίο 3μηνο, (με νέο ρεκόρ 1.093.306 το Νοέμβριο του 2013) και έχει καθιερωθεί στη διαφημιστική αγορά από τις διαφημιστικές εταιρίες και τα media Shops. Ο μεγάλος δε αριθμός μοναδικών επισκεπτών εξασφαλίζει υψηλό branding. Κατά συνέπεια, το express.gr αποτελεί ένα δυναμικό όχημα διαφήμισης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα για αποτελεσματική προβολή μέσα από αυτό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες (οικονομικά στοιχεία, στατιστικά επισκέψεων, σχεδιασμό της διαφημιστικής σας καμπάνιας), επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα κάνοντας click εδώ.

Για πληροφορίες:

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ:
46ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου
Τ.Κ.: 190 01
ΒΙΟΠΑ - Κερατέας
Aττική 

Τηλεφωνικό κέντρο: 213.0161.700

Fax Συντάξεως: 213 0161.849
Fax Γραμματείας Διαφημίσεων: 213.0161.734
E-Mail Διαφημιστικού τμήματος : marketing@express.gr

Εκτυπωτικές εγκαταστάσεις:
46ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου
P.O Box 4814 - 190 01
Kερατέα Aττικής

E-Mail: info@express.gr
Web site: www.express.gr

     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου