Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, 19:52:17

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ
Η Εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ
Πηγή: Express.gr
 
H έγκυρη οικονομική και πολιτική σου ενημέρωση από το 1962. Με επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ελληνικής οικονομίας, έχει καθιερωθεί πλέον ως ο καταλληλότερος επαγγελματικός σύμβουλος των μεγαλύτερων εταιριών, ιδιωτών και δημόσιων οργανισμών της χώρας. Με πλούσια αρθρογραφία, εμπεριστατωμένες αναλύσεις, καλύπτει όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας.

Σε σχήμα compact, με ανανεωμένη ύλη, ετήσια αφιερώματα για όλους τους κλάδους της πρωτογενούς και δευτερογενούς οικονομίας, ασφαλή συσκευασία στους συνδρομητές και παρουσία στα περίπτερα της χώρας, η ΕΞΠΡΕΣ αποτελεί χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης.


Επιλέξτε Media Kit ΕΞΠΡΕΣ

 


Το web site www.express.gr αποτελεί την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, παρέχοντας  στους επισκέπτες του συνεχή ενημέρωση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, για την πολιτική, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, τις ξένες αγορές και τον Αθλητισμό.

Με συνεχή παρουσία στο διαδίκτυο από το 1995, το web site της ΕΞΠΡΕΣ αποτελεί ένα δυναμικό και αποτελεσματικό όχημα διαφήμισης δίνοντας τη δυνατότητα, σε πλήθος διαφημιζόμενων που το εμπιστεύονται μέχρι σήμερα, να προσεγγίσουν ένα ιδιαιτέρως δυναμικό και δημιουργικό ηλικιακό κοινό.

Το νέο express.gr έχει ξεπεράσει το 1,7 εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες το τελευταίο 3μηνο, (με νέο ρεκόρ 1.057.548 το Μάιο του 2012)  και έχει καθιερωθεί στη διαφημιστική αγορά από τις διαφημιστικές εταιρίες και τα media Shops. Ο μεγάλος δε αριθμός μοναδικών επισκεπτών εξασφαλίζει υψηλό branding. Κατά συνέπεια, το express.gr αποτελεί ένα δυναμικό όχημα διαφήμισης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα για αποτελεσματική προβολή μέσα από αυτό.

Επιλέξτε:


Πληροφορίες
:
Για περισσότερες λεπτομέρειες (οικονομικά στοιχεία, στατιστικά επισκέψεων, σχεδιασμό της διαφημιστικής σας καμπάνιας), επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα κάνοντας click εδώ.

     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου