Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018, 09:01:33

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ arrow Είσοδος Συνδρομητών arrow Οδηγίες Χρήσης
Οδηγίες Χρήσης
 Εγγραφή
Η υπηρεσία παρέχεται συνδρομητικά (registration). Αν δεν είστε συνδρομητής της οικονομικής εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
Αφού πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας θα σας αποσταλεί ένα email για επιβεβαίωση. Διαβάστε και αποθηκεύστε αυτό το μήνυμα γιατί περιέχει στοιχεία (username και password) με τα οποία θα έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ σε μορφή acrobat PDF.

Είσοδος - Έξοδος από την Υπηρεσία
Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία καταχωρήστε στα σχετικά πεδία στο άνω μέρος των σελίδων του site (Εγγραφή),  το Όνομα χρήστη (username) και το Συνθηματικό (password).
Αν επιθυμείτε το σύστημα να σας αναγνωρίζει αυτόματα κατά την είσοδό σας χωρίς να δίνετε Login και Password συνδεθείτε σε αυτό έχοντας κάνει click στην επιλογή Αποθήκευση.

Εάν δεν θυμάστε τον κωδικό εισόδου (password), κάνετε κλικ στην επιλογή υπενθύμιση password, συμπληρώστε το όνομα χρήστη (username) σας και θα σας στείλουμε στο δηλωμένο e-mail της συνδρομής σας, τα απαραίτητα στοιχεία για να συνδεθείτε.
Για την έξοδό σας από την υπηρεσία (π.χ. αν τη χρησιμοποιείτε από υπολογιστή όπου έχουν πρόσβαση και άλλοι χρήστες) κάντε κλικ στην επιλογή έξοδος που βρίσκεται στο άνω μέρος της σελίδας.

Χρήση της υπηρεσίας
Η καλή εκτέλεση της εφαρμογής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο browser που χρησιμοποιείτε, τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας και η ανάλυση της οθόνης σας. Τέλος, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι η αξιοπιστία της σύνδεσης του υπολογιστή σας στο Internet.
Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να χρησιμοποιηθεί κάποια σχετικά τελευταία έκδοση των γνωστότερων browsers (Microsoft Internet Explorer μεγαλύτερη από 5, Netscape Communicator μεγαλύτερη από 4.7).
Το σύστημά σας θα αποδίδει καλύτερα αν έχει αρκετή μνήμη (συνιστάται τουλάχιστο 40MB) και γρήγορο επεξεργαστή. Το ελάχιστο σύστημα στο οποίο έχει επαληθευτεί η εφαρμογή, έχει μνήμη 32MΒ και επεξεργαστή 120 MHz, αλλά η απόδοση σε τέτοια συστήματα μπορεί να είναι κατώτερη από τις απαιτήσεις του χρήστη.

Για να διαβάσετε τις σελίδες της εφημερίδας θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Acrobat Reader έκδοση 5 ή μεγαλύτερη. Αν δεν έχετε τον Acrobat Reader μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία του έκδοση από το link που ακολουθεί.

Adobe Acrobat Reader

     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου