Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 03:50:05

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Οι οθόνες W 2271 TC webcam της LG και το ενσωματωμένο λογισμικό καθιστούν το videoconferencing ευκολότερο από ποτέ
Οι οθόνες W 2271 TC webcam της LG και το ενσωματωμένο λογισμικό καθιστούν το videoconferencing ευκολότερο από ποτέ

Το internet έχει αλλάξει όλα τα δεδομένα στην επικοινωνία, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική. Πριν από αυτό, τα στελέχη των εταιρειών έπρεπε να ταξιδέψουν για να πραγματοποιήσουν συναντήσεις, να αποκρυπτογραφήσουν δυσανάγνωστα f ax και να συνομιλήσουν μέσω ‘κακών’ τηλεφωνικών συνδέσεων. Όλα τα παραπάνω και ειδικά τα ταξίδια, προκαλούσαν σημαντικά κόστη για τις εταιρείες, μειώνοντας την αποδοτικότητα του εκάστοτε πολυεθνικού οργανισμού.

Σήμερα η κατάσταση έχει αλλάξει χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας και την έλευση του videoconferencing και των on - line chats , αφού πλέον προσφέρονται πολλές καινοτόμες λύσεις που βοηθούν τις μικρότερες εταιρείες ή ακόμη και τα μεμονωμένα άτομα να είναι ανταγωνιστικά σε ένα παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Η LG , ηγέτιδα δύναμη στην τεχνολογία, προσφέρει μια επαναστατική λύση, ιδιαίτερα καινοτομική για τις εταιρείες, ενσωματώνοντας την webcam στο επάνω μέρος των W 2271 TC οθονών της. Οι νέες αυτές οθόνες των 22 ιντσών διαθέτουν μια ενσωματωμένη webcam 2.0 megapixel , ενώ αν συνδυαστούν με ενσωματωμένα μικρόφωνα και ηχεία αποτελούν την τέλεια επιλογή για videoconferencing , VOIP & recording videos , αξιοποιώντας έτσι στο έπακρο το επαναστατικό web 2.0. Οι οθόνες W 2271 TC της LG διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία videoconferencing που χρειάζεται μια εταιρεία ενσωματώνοντας μια υψηλής ποιότητας webcam , ηχεία και μικρόφωνα. Η εν λόγω πρωτοποριακή «πρόταση» έρχεται να αντικρούσει ότι συμβατικό ίσχυε μέχρι τώρα αφού οι περισσότερες webcams της αγοράς - αν και μικρές σε μέγεθος - καταλαμβάνουν έξτρα χώρο στα γραφεία.

Σήμερα, πολλοί υπολογιστές διατίθενται με ενσωματωμένο λογισμικό για videoconferencing και οι οθόνες της LG W 2271 TC είναι συμβατές με τα διαθέσιμα πακέτα λογισμικού. Τα συστήματα που ‘τρέχουν’ Microsoft Windows διαθέτουν και Windows Live Messenger , το οποίο επιτρέπει το videoconferencing ανάμεσα σε δύο άτομα με κείμενο και ανταλλαγή αρχείων. Όσοι διαθέτουν Apple computers μπορούν να μπουν σε videoconferencing άμεσα με άλλους χρήστες Mac μέσω iChat , το οποίο είναι παρόμοιο με το Windows Live Messenger , με την προσθήκη όμως επιπλέον χαρακτηριστικών, όπως τη δυνατότητα για videoconferences με περισσότερα από δύο άτομα.

Είναι γεγονός, ότι το Videoconferencing θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για πολλές επιχειρήσεις, αφού οι εταιρείες τείνουν να διεθνοποιούνται όλο και περισσότερο . Για τους εργαζομένους που συνεργάζονται συχνά με άλλα τμήματα, εταιρείες ή πωλητές, το videoconference θα διευκολύνει τις συνεργασίες, θα βελτιώσει τις σχέσεις και θα εμπλουτίσει την ποιότητα των ιδεών. Οι ‘απομακρυσμένοι’ συνάδελφοι που συναντιούνται σπάνια ή καθόλου, θα μπορούν τώρα να συνομιλούν εύκολα πρόσωπο με πρόσωπο.

Η επανάσταση του m ass conferencing μόλις έφτασε από την LG !

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Διαγώνιος: 22" Wide

Φωτεινότητα: 300cd/m²

Λόγος Αντίθεσης: 20.000:1 (DFC)

Χρόνος Απόκρισης: 5ms

Γωνία Θέασης: H:176ο, V:170ο

Ανάλυση : 1680 x 1050 (WSXGA+)

Συνδεσιμότητα : 15 Pin D-Sub, DVI-D, PC Audio In, Headphone out

Multimedia: Web Cam (2.0M Pixel Camera), Ενσωματωμένο Stereo Mic, FLATRON f Engine, HDCP, 4:3 in Wide, Photo Effect, ezZooming 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου