Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 03:25:50

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Nokia E71 και Nokia E66 για χρήση προσωπικού και επαγγελματικού email
Nokia E71 και Nokia E66 για χρήση προσωπικού και επαγγελματικού email
Λεπτές και στιλάτες, οι επαγγελματικές συσκευές Nokia E71 και Nokia E66, προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε ένα εύρος λύσεων email, συμπεριλαμβανομένου και Microsoft Exchange.
Η Nokia παρουσίασε την επαγγελματική συσκευή Nokia E71 και Nokia E66 – τελευταίας τεχνολογίας email – από την σειρά προϊόντων Nokia Eseries. Το λεπτό Nokia E71 με πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY και το στιλάτο με συρόμενο κάλυμμα  Nokia E66, εύκολα ενεργοποιούν  μία ευρεία σειρά από προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες ανταλλαγής μηνυμάτων, συμπεριλαμβάνουν Microsoft Exchange, τη μεγαλύτερη εταιρεία email. Και οι δύο συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο. 
 
Οι υπολογιστές πολυμέσων Nokia E71 και Nokia E66 σχεδιάστηκαν για εκείνους που ηγούνται στο στυλ κινητής ζωής, και παράλληλα αναζητούν εύκολη και άμεση πρόσβαση στο προσωπικό και επαγγελματικό email τους. Με τις δύο αυτές συσκευές ακολουθήσαμε τις επιθυμίες των καταναλωτών, ώστε η πρόσβαση στο ημερολόγιο και στις επαφές να γίνεται με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι οι κάτοχοι αναζητούν συσκευές οι οποίες είναι όμορφες τόσο στη σχεδίαση όσο και στη χρήση. Το κύριο υλικό που επιλέχθηκε για την κατασκευή των συσκευών είναι το ατσάλι, τους προσδίδει επιπλέον αντοχή αλλά και κύρος. Επιπλέον, το Nokia E71 και Nokia E66 προσφέρουν όλα τα τελευταία χαρακτηριστικά κινητών πολυμέσων που επιθυμούν οι καταναλωτές.

Εύκολη πρόσβαση στο e-mail με ένα άγγιγμα

Το Nokia E71 και το Nokia E66 είναι πλήρως εξοπλισμένα για εύκολη εγκατάσταση και χρήση του επαγγελματικού και προσωπικού email. Όλοι όσοι χρησιμοποιούν Microsoft Exchange στον εργασιακό τους χώρο έχουν πρόσβαση στο email τους χρησιμοποιώντας πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “mail for Exchange” το οποίο είναι ενσωματωμένο στο Nokia E71 και Nokia E66. Με αυτές τις Eseries συσκευές, οι καταναλωτές αποκτούν σε πραγματικό χρόνο αξιόπιστη πρόσβαση στο email τους, το ημερολόγιό τους, τις επαφές τους, και τις σημειώσεις τους αλλά και δυνατότητα να «κατεβάζουν» επισυναπτόμενα όπως αρχεία Word, Excel, PowerPoint ή αρχεία σε μορφή PDF απευθείας στις συσκευές τους. 
 
Το Nokia E71 και Nokia E66 υποστηρίζουν λογαριασμούς email για περισσότερους από χίλιους παρόχους Internet  (ISPs) σε όλον τον κόσμο, όπως επίσης, Gmail, Yahoo! mail και Hotmail. Επιπλέον, τα Nokia E71 και Ε66 υποστηρίζουν λύσεις Nokia Intellisync Wirelless Email όπως και λύσεις από εξωτερικούς προμηθευτές System Seven και Visto mobile. Και οι δύο συσκευές περιλαμβάνουν μία νέα εφαρμογή εναλλαγής λειτουργίας η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές την εναλλαγή μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής απεικόνισης του μενού.

Εκλεπτυσμένο εργαλείο, υψηλή σχεδίαση εσωτερικά και εξωτερικά
Με ατσάλινη θήκη, γραφικά και διαθεσιμότητα σε δύο χρώματα – ατσάλινο γκρι ή ατσάλινο λευκό – το Nokia E71 περιέχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Nokia σε ποιότητα και κατασκευαστική τεχνική. Τα μοντέρνα μεταλλικά τελειώματα συμπληρώνονται από την λαμπερή οθόνη, η οποία αναδεικνύει τη φιλικότητα χρήσης της συσκευής Nokia E71. Σχεδιασμένο για χρήση του ενός αλλά και των δύο χεριών, το Nokia E71 εστιάζει στην εργονομία, όπως αποδεικνύεται και από το στενή σχήμα του και το ειδικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο.  

Το Nokia E66 προσφέρει μία εκλεπτυσμένη εμφάνιση και αίσθηση με τις ατσάλινες λεπτομέρειες του και την απαλή συρόμενη σχεδίασή του. Περιέχοντας τα αντίστοιχα κύρια  χαρακτηριστικά όπως του Nokia E71, συνδυάζει ένα εμπλουτισμένο ημερολόγιο, επαφές και προσαρμοσμένες λειτουργίες οθόνης. Το Nokia E66 διαθέτει μοναδικές επιπρόσθετες λειτουργίες, όπως αισθητήρα ο οποίος αυτόματα μεγεθύνει την εικόνα της οθόνης ή θέτει τη λειτουργία σίγασης του ήχου όταν η συσκευή απενεργοποιείται. Το Nokia E66 διατίθεται σε γκρι χρώμα ή λευκό χρώμα, και αφήνει την έντονη εντύπωση μιας έμπειρης επαγγελματικής συσκευής μέσα από μία ξεχωριστή σχεδίαση.


Πάντα Ψυχαγωγικό
Το Nokia E71 και το Nokia E66 εκτός από email και διαχείριση προσωπικών δεδομένων, υποστηρίζει και υπηρεσίες Ovi συμπεριλαμβανομένου χάρτες, μουσική και ανταλλαγή  μέσων , κάτι που όλοι οι έμπειροι χρήστες αναζητούν από τη συσκευή τους. Αυτό περιλαμβάνει γρήγορη πλοήγηση μέσω HSDPA, ασύρματο LAN και 3G συνδεσιμότητα, GPS (A-GPS) καθώς και χάρτες Nokia για πλοήγηση, ένα music player με επεκτάσιμη μνήμη έως 8 GB και μία κάμερα 3.2 megapixel με αυτόματη εστίαση.    
 
Αξεσουάρ με στυλ
Μαζί με την ανακοίνωση των νέων συσκευών, η Nokia ανακοίνωσε και τα αντίστοιχα Nokia αξεσουάρ που υποστηρίζουν το Nokia E71 και το Nokia E66. Το Nokia Car Kit CK-100 και το Nokia Display Car Kit CK-600 παρέχουν ευχρηστία, απλοποιημένη εγκατάσταση και λογισμικό με δυνατότητα αναβάθμισης. Το Nokia Car Kit CK-100 περιλαμβάνει φωνητική πλοήγηση Nokia Talk και ένα τηλεκοντρόλ, ενώ το Nokia Display Car Kit CK-600 περιλαμβάνει μία αφαιρούμενη χρωματιστή οθόνη και ένα τηλεκοντρόλ με φωτιζόμενα πλήκτρα για τη διαχείριση των ενεργών κλήσεων.
Η Nokia ανακοίνωσε το λεπτό Nokia Bluetooth Headset BH-212 όπως και το Nokia Mobile Holder CR-106 και το Nokia Mobile Holder Headset CR-105 σχεδιασμένα για να ολοκληρώσουν με αξιοπρέπεια το Nokia E71 και το Nokia E66.   

Οι νέες επαγγελματικές συσκευές Nokia E71 και Nokia E66, απευθύνονται σε καταναλωτές με διαφορετικά προφίλ και ανάγκες, λόγω της σχεδίασης και των χαρακτηριστικών που διαθέτουν, οι οποίες όμως ανταποκρίνονται στις καθημερινές απαιτήσεις της εργασίας αλλά και στις στιγμές ξεκούρασης και αναψυχής.
 
Η Nokia αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, καθορίζοντας την μετάβαση και ανάπτυξη της σύγκλισης στο χώρο του Internet και των Τηλεπικοινωνιών. Η Nokia παράγει μία ευρεία σειρά συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσω των οποίων προσφέρει στους ανθρώπους εμπειρίες στη μουσική, στην πλοήγηση, στο βίντεο, στην τηλεόραση, στη φωτογραφία και στα παιχνίδια. Επίσης παρέχει μία πλήρη σειρά παρελκομένων και ψηφιακών λύσεων αλλά και υπηρεσιών για δίκτυα τηλεπικοινωνιών.
 


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου