Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 22:46:05

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Το Nokia N78 φέρνει τις διαδικτυακές κοινότητες στην παλάμη του χεριού σας
Το Nokia N78 φέρνει τις διαδικτυακές κοινότητες στην παλάμη του χεριού σας
 Η Nokia παρουσίασε το Nokia N78, έναν υπολογιστή πολυμέσων που συνδυάζει μουσική, πλοήγηση και φωτογραφία με όλα τα πλεονεκτήματα της φορητότητας. Το Nokia N78 είναι σχεδιασμένο για να αξιοποιεί τις νέες εφαρμογές των υπηρεσιών Nokia, συμπεριλαμβανομένων και των Nokia Music Store, Nokia Maps και Share on Ovi – μία νέα διαδικτυακή υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους να μοιράζονται τα προσωπικά τους αρχεία. Το Nokia N78 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2ο τρίμηνο του 2008. 
 
Το Nokia N78 συνδυάζει μεγάλη σειρά από τεχνολογίες, όπως ενσωματωμένο A-GPS, με δωρεάν χάρτες Nokia, WLAN και γρήγορη 3G ταχύτητα σύνδεσης HSPDA, κάμερα 3.2 megapixel με οπτικούς φακούς Carl Zeiss και υποστήριξη για κάρτα μνήμης MicroSD χωρητικότητας, διαθέσιμη μέχρι και 8 GB, για να μπορείτε να αποθηκεύετε αγαπημένη μουσική και αρχεία. Οι καινοτομίες του Nokia N78 είναι η αναγραφή στοιχείων τοποθεσίας σε κάθε φωτογραφία και ένας ενσωματωμένος FM πομπός που επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής σε οποιοδήποτε FM ραδιόφωνο, είτε στο αυτοκίνητο είτε στο σπίτι.
 
Ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N78 πραγματικά ανταποκρίνεται στην υπόσχεση της σειράς Nseries να συνδυάζει κινητές εμπειρίες πολυμέσων με τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες. Ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N78 δίνει κίνητρο στην ικανοποίηση των επιθυμιών του κατόχου του, στην ψυχαγωγία με την αγαπημένη του μουσική και στην  ανταλλαγή των εμπειριών του, και προορίζεται για να συνεχίσει τη σειρά των ισορροπημένων υπολογιστών πολυμέσων Nseries, όπως το δημοφιλές Nokia N73.
 

Αναζητήστε, φωτογραφίστε, καταγράψτε συντεταγμένες και μοιραστείτε 
Εκμεταλλευτείτε το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης A-GPS και την κάμερα των 3.2 megapixel, ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N78 παρουσιάζει την όλο και περισσότερο γνωστή διαδικτυακή εφαρμογή της «καταγραφής τοποθεσίας» σε μία συσκευή Nokia. Ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N78 αυτόματα καταγράφει την τοποθεσία (με συντεταγμένες) σε μία εικόνα, καθιστώντας δυνατή την εμφάνιση της τοποθεσίας στο χάρτη της συσκευής ή στο διαδίκτυο. Με την υψηλής ταχύτητας συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο μέσω WLAN ή HSDPA, το «ανέβασμα» φωτογραφιών και βίντεο στις κοινότητες όπως το Share on Ovi, Flickr ή το YouTube αποτελεί υπόθεση ενός πλήκτρου.


Η μουσική παραμένει το κύριο χαρακτηριστικό του Nokia N78 όπως και των υπολογιστών πολυμέσων της σειράς Nseries. Ο υπολογιστής πολυμέσων εκτός από την εσωτερική μνήμη των 8GB, τα εσωτερικά μεγάφωνα και την υποστήριξη των ακουστικών 3.5mm, διαθέτει και διαδικτυακό ραδιόφωνο προσφέροντας πρόσβαση σε χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλον τον κόσμο.

 
Η Nokia αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, καθορίζοντας την μετάβαση και ανάπτυξη της σύγκλισης στο χώρο του Internet και των Τηλεπικοινωνιών. Η Nokia παράγει μία ευρεία σειρά συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσω των οποίων προσφέρει στους ανθρώπους εμπειρίες στη μουσική, στην πλοήγηση, στο βίντεο, στην τηλεόραση, στη φωτογραφία και στα παιχνίδια. Επίσης παρέχει μία πλήρη σειρά παρελκομένων και ψηφιακών λύσεων αλλά και υπηρεσιών για δίκτυα τηλεπικοινωνιών. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου