Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 15:47:59

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Τα νέα Palm Centro και Treo 500 στην ελληνική αγορά
Τα νέα Palm Centro και Treo 500 στην ελληνική αγορά
Την επίσημη διάθεση στην ελληνική αγορά των νέων συσκευών της αμερικανικής Palm, ανακοίνωσε η Intellisolutions (www.intellisolutions.gr) σε ειδική εκδήλωση για εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε εχθές στο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας FNAC στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Οι νέες συσκευές είναι το Palm Centro και το Palm Treo 500, τα οποία σημειώνουν εξαιρετικές πωλήσεις στο εξωτερικό και ανάλογη αναμένεται η πορεία τους και στην ελληνική αγορά.

«Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την Palm, στόχος μας ήταν η αξιοποίηση των smartphones Treo ως ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό εργαλείο, προκειμένου σε συνδυαμό με μια σειρά από mobile εφαρμογές να καλύψουμε κάθετες αγορές,  όπως ασφαλιστικούς οργανισμούς, φαρμακευτικές εταιρίες και νομικές υπηρεσίες. Πρόκειται για ένα στόχο που έχει αρχίσει ήδη να επιτυγχάνεται» σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της IntelliSolutions, Παναγιώτης Γιαλελής. «Ταυτόχρονα, όμως, είδαμε ότι υπάρχει ανταπόκριση και από τους χρήστες κινητών τηλεφώνων που αναζητούν συσκευές που να καλύπτουν τόσο επαγγελματικές όσο και ψυχαγωγικές ανάγκες τους, έναν χώρο στον οποίο κινείται το Palm Centro».

Το Palm Centro είναι από τις συσκευές που αλλάζουν τα δεδομένα. Βασισμένο στο εξαιρετικά εύχρηστο λειτουργικό σύστημα
Palm OS, το Centro είναι ένα πανέμορφο από σχεδιαστικής απόψεως κινητό τηλέφωνο, το οποίο είναι ιδανικό για ανθρώπους κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται για chat, email και πρόσβαση στο web μέσα από το κινητό τηλέφωνο τους. «Δεν είναι τυχαίο ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Centro κατάφερε μέσα σε μόλις πέντε μήνες να ξεπεράσει το ένα εκατ. συσκευές σε πωλήσεις» σημείωσε ο Παύλος Τζιώρκας, Γενικός Διευθυντής Τεχνολογικού Τομέα της Intellisolutions.


Το Palm Treo 500 συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας Treo, οι συσκευές της οποίας καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών, προσφέροντας αρκετά καινοτόμα εργαλεία που διευκολύνουν την καθημερινή χρήση. Βασισμένο στα Windows Mobile 6, έρχεται με κάμερα 2 megapixels και δυνατότητα λειτουργίας σε δίκτυα 3G και HSDPA. Από πλευράς σχεδιασμού, το Treo 500 ακολουθεί τη φιλοσοφία του Centro με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα όμορφα smartphones της παγκόσμιας αγοράς.

Η μέχρι τώρα πορεία της Palm στην ελληνική αγορά είναι ικανοποιητική και η διάθεση των Centro και Treo 500. «Η εκτίμηση μας είναι ότι μπορούμε να αποσπάσουμε ένα σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς smartphones, η οποία είναι και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κομμάτι της αγοράς κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα» δήλωσε ο κ. Τζιώρκας.

Τόσο το Palm Centro όσο και το Palm Treo 500 βρίσκονται ήδη στις προθήκες των μεγαλύτερων αλυσίδων καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και ειδών πληροφορικής της χώρας μας, όπως είναι η FNAC, η Multirama, το Public, η Cosmote, κ.ά. Για την τεχνική υποστήριξη, η Intellisolutions έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με εταιρείες που εξειδικεύονται στο συγκεκριμένο τομέα, όπως είναι η VServices.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η Palm είναι ένας από τους πρωτοπόρους των «έξυπνων» φορητών συσκευών, έχοντας ως παρελθόν παρουσιάσει προϊόντων όπως το PalmPilot και το Palm V, τα οποία δημιούργησαν μία νέα κατηγορία συσκευών και αποτέλεσαν παγκόσμιες εμπορικές επιτυχίες. Τα τελευταία χρόνια, η Palm έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο χώρο των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων (smartphones), με συσκευές όπως αυτές της οικογένειας Treo, οι οποίες είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στις ανεπτυγμένες αγορές. Παράλληλα, συνεχίζει να προωθεί PDA συσκευές με πιο γνωστές τις σειρές Palm Z22, Tungsten E2 και Palm T|X, οι οποίες είναι διαθέσιμες και στην Ελλάδα. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου