Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 00:07:26

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow LG Secret (KF750).: το τρίτο τηλέφωνο της σειράς Black Label
LG Secret (KF750).: το τρίτο τηλέφωνο της σειράς Black Label
Η LG Electronics, παρουσίασε το LG Secret, τρίτο τηλέφωνο της σειράς Black Label (μοντέλο: LG KF750). Συνεχίζοντας την επιτυχία των προκατόχων του, LG Chocolate και LG Shine, το τρίτο μοντέλο της σειράς Βlack Label διαθέτει ιδιαίτερα μοντέρνο σχεδιασμό και εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όπως η λεπτότερη φωτογραφική μηχανή 5 megapixel και τα καινοτομικά υλικά παραγωγής του. Το τηλέφωνο σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις εκλεπτυσμένες προτιμήσεις των trendsetters που αναζητούν «έξυπνο» design συνδυασμένο με μία διαχρονική κομψότητα.

Το όνομά του (Secret) συμβολίζει ένα λεπτό και μοντέρνο τηλέφωνο που δεν κάνει εκπτώσεις στα οφέλη και την ευκολία της έξυπνης, ψηφιακής τεχνολογίας. Η έννοια του pet nameSecret”, αποσκοπεί στο να μυήσει το χρήστη, με τη βοήθεια των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τηλεφώνου, σε μια συνεχή διαδικασία ανακάλυψης των αξεπέραστων λειτουργιών του.

«Η τεράστια επιτυχία των προηγούμενων μοντέλων της σειράς Black Label επιβεβαίωσε την επιλογή μας να προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία στους σημερινούς, συνειδητοποιημένους καταναλωτές που επιδιώκουν να εναρμονίσουν το προσωπικό τους στυλ με το τηλέφωνό τους» σχολιάζει ο Skott Ahn, Πρόεδρος & CEO της LG Electronics Mobile Communications Company και συνέχισε. “Tα εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο που οι χρήστες αλληλεπιδρούν με το τηλέφωνό τους, αλλά προ πάντων, το LG Secret σχεδιάστηκε για να γίνει μόδα που θα διαρκέσει.»

Διαχρονικό στυλ

Το LG Secret θα είναι πάντα καινούργιο χάρη στα υλικά που διαθέτει. Τα ανθρακονήματα είναι ένα από τα ισχυρότερα σύνθετα υλικά που χρησιμοποιούνται στην αεροδιαστημική και στην αυτοκινητοβιομηχανία υψηλών επιδόσεων, προσθέτει στη ανθεκτικότητα του τηλεφώνου χωρίς να «χαλάει» το λείο σχεδιασμό του. Το ανθεκτικό κρύσταλλο, προσθέτοντας λάμψη και δυναμισμό, προστατεύει την μπροστινή οθόνη LCD με κομψή απλότητα και εξελίσσει την ποιότητα της multimedia εμπειρίας. To πλήκτρο Neon Touch Navigation ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές που δέχεται με τη συνοδεία φωτεινών εφέ σε αποχρώσεις του μπλε.

Διαχρονικές αναμνήσεις

Εξοπλισμένο με μια προηγμένη φωτογραφική μηχανή 5.0 megapixel, τη λεπτότερη στην αγορά (11.8mm), το LG Secret μπορεί να είναι περήφανο για το 120 fps video που διαθέτει, καθώς και για το πιστοποιημένο DivX® καταγραφής και αναπαραγωγής ήχου. Οι εξελιγμένες δυνατότητες φωτογράφησης και μαγνητοσκόπησης, που περιλαμβάνουν τεχνολογίες Morphing και SmartLight™, χαρίζουν μοναδική αίσθηση σε στιγμές που αξίζει να αποτυπωθούν. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν το λογισμικό Movie Maker για να δημιουργήσουν τα δικά τους μουσικά βίντεο.

Διαχρονική ψυχαγωγία

Οι «ψυχαγωγικές» λειτουργίες περιλαμβάνουν τη λειτουργία Touch Media που χρησιμοποιεί την οθόνη αφής για να έχει άμεση πρόσβαση σε πέντε multimedia υπηρεσίες με ένα και μόνο κουμπί - μουσική, φωτογραφίες, παιχνίδια, κείμενα και ραδιόφωνο. Οι χρήστες μπορούν να βλέπουν φωτογραφίες στην οθόνη ακούγοντας ταυτόχρονα μουσική. Τα αρχεία Word, Excel και PowerPoint ανοίγουν εύκολα, ενώ το τηλέφωνο διαθέτει πακέτο Google που επιτρέπει στο χρήστη να σερφάρει στο Διαδίκτυο, να μπαίνει στο Gmail, να χρησιμοποιεί χάρτες Google και να βλέπει βίντεο στο YouTube. Παράλληλα, στα προεγκατεστημένα παιχνίδια «Μ-Toy» υπάρχει δυνατότητα χειρισμού με κίνηση του χεριού, δίνοντας την ευκολία στο χρήστη ανάλογα με τη δύναμη που «χρησιμοποιεί» στο κινητό να «στείλει τη μπάλα μακρύτερα, να επιταχύνει ή να επιβραδύνει» κλπ (αισθητήρας επιάχυνσης/motion accelerator). Με μια κλίση ή μια περιστροφή του τηλεφώνου, ο χρήστης μπορεί να ρίξει ένα βέλος, να γαντζώσει ένα ψάρι, ή να πλοηγηθεί σε έναν λαβύρινθο.

Απίστευτη άνεση

Το LG Secret καθιστά τη ζωή ευκολότερη με τη λειτουργία Bluetooth auto sync, η οποία συγχρονίζει αυτόματα με το PC χωρίς την παρεμβολή καλωδίων USB. Η αυτόματα περιστρεφόμενη οθόνη μετατοπίζει την εικόνα για θέαση από οποιαδήποτε γωνία με την απλή περιστροφή του τηλεφώνου από την οριζόντια στην κάθετη θέση. Ο αυτόματος έλεγχος φωτεινότητας ρυθμίζει το φωτισμό οθόνης σύμφωνα με την περιβαλλοντική φωτεινότητα εμφανίζοντας έτσι πάντα καθαρές εικόνες. Το τρίτο μοντέλο της σειράς Black Label της LG διαθέτει και τις καθιερωμένες λειτουργίες όπως την καθαρότητα 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου