Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 09:55:51

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η KODAK παρουσιάζει μια νέα βελτιωμένη σειρά ψηφιακών κορνιζών
Η KODAK παρουσιάζει μια νέα βελτιωμένη σειρά ψηφιακών κορνιζών
Περίληψη άρθρου:
  • Η Kodak επεκτείνει την οικογένεια των ψηφιακών φωτογραφικών κορνιζών με τη προσθήκη τριών νέων μοντέλων που διαθέτουν τη νέα λειτουργία Πλαισίου Αφής - Quick Touch Border.
Η εταιρεία Eastman Kodak ανακοίνωσε μία νέα βελτιωμένη σειρά ψηφιακών κορνιζών που αναμένεται να δώσει στο καταναλωτικό κοινό μια πιο προσωπική και διαισθητική εμπειρία στη θέαση των φωτογραφιών. Οι νέες κομψές και στιλάτες ψηφιακές κορνίζες κυκλοφορούν σε εκδόσεις multimedia διαστάσεων 10” (M1020) και 8” (M820) και standard με διάσταση 7” (P720). Παράλληλα, διαθέτουν μία σειρά χαρακτηριστικών όπως το Πλαίσιο Αφής, Quick Touch Border ενώ εκτός από την προβολή φωτογραφιών θα μπορούν να αναπαράγουν και βίντεο.

  • Η νέα λειτουργία Πλαισίου Αφής, Quick Touch Border επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τις φωτογραφίες τους κατευθείαν από την οθόνη με ένα απλό άγγιγμα.

  • Η μεταφορά των φωτογραφιών γίνεται ακόμη πιο απλή με το νέο λογισμικό KODAK EASYSHARE Digital Display Software. Εκτός από την οργάνωση και επεξεργασία των φωτογραφιών, το νέο λογισμικό καθιστά εύκολη και απλή τη μεταφορά των αγαπημένων σας φωτογραφιών και slideshows από τον υπολογιστή κατευθείαν στη ψηφιακή κορνίζα.    

  • Οι ψηφιακές κορνίζες προβάλουν τις εικόνες σε HD format (16:9 aspect ratio) και είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία KODAK Color Science που προσδίδει έντονα, φωτεινά χρώματα υψηλής ευκρίνειας.

«Οι νέες ψηφιακές κορνίζες της Kodak δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ανακτήσουν τις αγαπημένες τους αναμνήσεις, απελευθερώνοντάς τες από τον υπολογιστή και προβάλλοντάς τες σε άριστη ποιότητα στο σπίτι ή στο γραφείο», δήλωσε ο John Blake, general manager Digital Capture and Devices, Vice President, Eastman Kodak Company. «Με την προσθήκη της νέας λειτουργίας Quick Touch Border, η Kodak έκανε την εμπειρία του χρήστη ακόμα πιο διαισθητική και ενδιαφέρουσα».

Προκειμένου να προσαρμόσετε την κορνίζα στη διακόσμηση του σπιτιού σας, διατίθενται προαιρετικά μαζί με τις κορνίζες προσόψεις σε διάφορα χρώματα. Με ευκολία ως προς την αλλαγή τους, οι προσόψεις εφαρμόζουν πάνω στην κορνίζα και την ανανεώνουν, έτσι ώστε να συμβαδίζει πάντα με το προσωπικό σας στυλ.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Οι ψηφιακές κορνίζες KODAK EASYSHARE M820 και M1020 προβάλουν ζωντανές φωτογραφίες και video σε οθόνες μεγέθους 8 και 10 ιντσών αντίστοιχα. Οι κορνίζες ρυθμίζονται εύκολα με τη λειτουργία του φωτεινού πλαισίου αφής, Quick Touch Border ενώ μπορείτε με ευκολία να εναλλάσσετε τις φωτογραφίες σας με το σύστημα ανακύλισης και κατακύλισης. Παράλληλα, τα αγαπημένα σας MP3 τραγούδια μπορούν να ακούγονται μέσω των ενσωματωμένων ηχείων, προσδίδοντας μια διαφορετική διάσταση στο slideshow των φωτογραφιών σας. Με τις νέες κορνίζες της Kodak μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε JPEG εικόνα, τους περισσότερους τύπους video (MPEG 1 και 4) καθώς και μουσική MP3 χρησιμοποιώντας τους πιο δημοφιλείς τύπους καρτών μνήμης (CF, SD, MMC, xD και MS). Με εσωτερική μνήμη 128MB, οι κορνίζες έχουν δυνατότητα αποθήκευσης έως 300 φωτογραφίες ενώ ο αριθμός αυτός αυξάνεται με τη χρήση των δύο θυρίδων υποδοχής καρτών μνήμης ή με τη μεταφορά ψηφιακών αρχείων από ψηφιακή κάμερα, PC ή USB Jump Drive.

Η ψηφιακή κορνίζα KODAK EASYSHARE P720 διαθέτει υψηλής ποιότητας οθόνη 7 ιντσών καθώς και τη νέα λειτουργία Quick Touch Border. Επιπλέον, διαθέτει υποδοχές καρτών SD, MMC, xD και MS καθώς και μια πρόσθετη SD υποδοχή προκείμενου να διαμορφώσετε την κορνίζα σας με τη χωρητικότητα μνήμης που επιθυμείτε. Η κορνίζα δεν είναι μόνο επιτραπέζια αφού μπορεί με ευκολία να τοποθετηθεί και στον τοίχο. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου