Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 20:42:02

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Διάθεση στην Ελλάδα του iphone της Apple από τη Vodafone
Διάθεση στην Ελλάδα του iphone της Apple από τη Vodafone
Eντός του 2008 θα διατίθεται και στην Ελλάδα το iphone της Αpple μέσω του δικτύου της Vodafone. Ειδικότερα, η Vodafone ανακοίνωσε χθες την υπογραφή συμφωνίας με την Apple για τη διάθεση του iphone σε δέκα από τις αγορές όπου δραστηριοποιείται παγκοσμίως. Μέσα στο τρέχον έτος, οι πελάτες της Vodafone σε Αυστραλία, Τσεχία, Αίγυπτο, Ελλάδα, Ιταλία, Ινδία, Πορτογαλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική και Τουρκία θα μπορούν να προμηθευτούν το iphone για χρήση στο δίκτυο της Vodafone.

Παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο κοινό το iphone τον Ιανουάριο του 2007, ο Steve Jobs, διευθύνων σύμβουλος της Apple, έδωσε ίσως τον καλύτερο ορισμό του iphone: «Σήμερα παρουσιάζουμε τρεις επαναστατικές συσκευές. Η πρώτη είναι ένα iPod με ευρεία οθόνη αφής. Η δεύτερη είναι ένα επαναστατικό κινητό τηλέφωνο. Η τρίτη είναι μια πρωτοποριακή συσκευή για το Internet. (...) Eνα iPod, ένα κινητό, ένα Internet Communicator... Αυτές δεν είναι τρεις συσκευές, αλλά μία!».

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, το iphone συζητήθηκε όσο κανένα άλλο προϊόν ψηφιακής τεχνολογίας, ενώ η κυκλοφορία του στις ΗΠΑ το καλοκαίρι του ίδιου έτους δημιούργησε πρωτοφανείς ουρές έξω από τα καταστήματα. Hδη τον Σεπτέμβριο του 2007 είχαν πωληθεί περισσότερα από ένα εκατομμύριο συσκευές, αριθμός που σίγουρα είναι εντυπωσιακός αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι ξεκίνησε να διατίθεται αποκλειστικά από ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με δεσμευτικό συμβόλαιο δύο ετών και σε μία μόνο περιοχή του πλανήτη. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου