Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 03:26:56

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Πρωτοποριακό bluetooth handsfree για άτομα που χρησιμοποιούν ακουστικό βαρηκοΐας
Πρωτοποριακό bluetooth handsfree για άτομα που χρησιμοποιούν ακουστικό βαρηκοΐας
Ένα πρωτοποριακό bluetooth handsfree κινητής τηλεφωνίας για άτομα που χρησιμοποιούν ακουστικό βαρηκοΐας ή κοχλιακό εμφύτευμα, το NOiZFREE Beetle, προσφέρει το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε συνεργασία με την εταιρεία EARCARE. Βασισμένο σε τεχνολογίες ασύρματης επικοινωνίας και αντιθορυβικής επεξεργασίας του ήχου, προσφέρει στους χρήστες αξεπέραστη ευκρίνεια και καθαρότητα στη συνομιλία.

Το NOiZFREE Beetle διαφοροποιείται σε πολλά σημεία από τα κλασικά προϊόντα που διατίθενται μέχρι σήμερα και κυρίως στον τρόπο μετάδοσης του ήχου στο ακουστικό βαρηκοΐας του χρήστη. Σε αντίθεση με τα κοινά handsfree, το Beetle διαθέτει έναν ειδικό γάντζο που τοποθετείται απαλά πίσω από το αυτί του χρήστη και μεταδίδει ασύρματα, με μαγνητική επαγωγή (πρωτόκολλο Telecoil [1] ), την ομιλία στο βοήθημα ακοής.

Το νέο handsfree είναι συμβατό σχεδόν με το σύνολο των ακουστικών βαρηκοΐας και κοχλιακών εμφυτευμάτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και βασίζονται στο πρωτόκολλο Telecoil.

Ο Ολυμπιονίκης και βαρήκοος αθλητής, Σταύρος Ρενιέρης, σχολίασε την προσωπική του εμπειρία με το πρωτοποριακό handsfree : “Επιτέλους το Beetle μου προσφέρει την ικανότητα να επικοινωνώ με φίλους και να μπορώ να καταλαβαίνω τι μου λένε στο τηλέφωνο. Μπορεί για τους περισσότερους να θεωρείται φυσικό, για μένα όμως και για πολλούς συνανθρώπους μας δεν είναι”.

Το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί το μεγαλύτερο Δίκτυο καταστημάτων παροχής Προϊόντων και Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιών στη Νοτιανατολική Ευρώπη με περισσότερα από 717 καταστήματα σε 4 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Π.Γ.Δ.Μ.) και συνολικά περισσότερα από 1.100 υπό την ομπρέλα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου