Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 21:31:22

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Sony GIGA JUKE HDD: Ανακαλύψτε και πάλι τη Μουσική σας Συλλογή
Sony GIGA JUKE HDD: Ανακαλύψτε και πάλι τη Μουσική σας Συλλογή
Περίληψη άρθρου:
  • Φορτώστε όλα τα αγαπημένα σας μουσικά αρχεία στον σκληρό δίσκο και μετατρέψτε τον στο δικό σας τζούκ-μποξ
  • Η δυνατότητα λειτουργίας ως μουσικού server, σας επιτρέπει την πρόσβαση στην μουσική σας συλλογή από ένα ασύρματο player σε άλλο δωμάτιο (NAS-SC500PK)
  • Απολαύστε τη μουσική σας με εκπληκτική ποιότητα ήχου
  • Πραγματοποιήστε τις εγγραφές σας πανεύκολα
  Αν είστε από αυτούς που ακούτε μουσική όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, το πιθανότερο είναι να έχετε σκορπισμένα τα μουσικά σας αρχεία σε διαφορετικές συσκευές, σε διαφορετικά φορμά και σε διαφορετικά μέρη. Αποθηκεύστε λοιπόν τα τραγούδια σας που βρίσκονται στον υπολογιστή, στο MP3 player, στο κινητό σας τηλέφωνο, σε μνήμες USB, σε CD, ακόμα και τη συλλογή σας δίσκων βινυλίου, στο νέο GIGA JUKE NAS-SC500PK ή το NAS-E300HD της Sony. Πρόκειται για ένα οικιακό σύστημα ήχου με σκληρό δίσκο, κάτι σαν ένα τζουκ-μποξ, στο οποίο όμως μπορείτε να φορτώσετε όλη τη μουσική σας βιβλιοθήκη.

GIGA JUKE NAS-SC500PK

Ο σκληρός δίσκος του NAS-SC500PK, χωρητικότητας 160 GB, σας προσφέρει άφθονο χώρο για να αποθηκεύσετε μέχρι και 1.300 ώρες μουσικής σε bitrate 256 kbps, ή 40.000 μουσικά αρχεία σε φορμά ΜΡ3.

Αυτό το μοντέλο GIGA JUKE είναι ένα τζουκ-μποξ με δυνατότητα λειτουργίας multi-room. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο που συνδυάζει έναν μουσικό server με ένα ασύρματο player. Μπορείτε να προσθέσετε κι άλλα player ως συσκευές client και το σύστημα θα μοιράσει μουσική μέχρι και σε πέντε από αυτές, ασύρματα. Σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας και αν βρίσκεστε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον μουσικό server μέσω των ασύρματων player, ή ακόμη και να ακούσετε διαφορετική μουσική σε κάθε μία από τις πέντε ζώνες. Όταν έχετε κάποια γιορτή στο σπίτι, απλά πατήστε το κουμπί “PARTY” και σε κάθε δωμάτιο με ασύρματο player θα ακούγεται ταυτόχρονα ή ίδια μουσική.

Η μεταφορά μουσικών αρχείων από τον υπολογιστή σας είναι πανεύκολη υπόθεση χάρη στο παρεχόμενο λογισμικό “Music Transfer”. Η αντιγραφή αρχείων στο NAS-SC500PK μπορεί να γίνει μέσω ενός καλωδίου LAN το οποίο συνδέει απ'Α ευθείας τον υπολογιστή με το σύστημα. Αν όμως το προτιμάτε, μπορείτε να την κάνετε ασύρματα, μέσω του router της ευρυζωνικής σας σύνδεσης και του router του συστήματος. Η ανανέωση της μουσικής σας συλλογής είναι επίσης μια σύντομη διαδικασία, αφού το σύστημα αναγνωρίζει και αντιγράφει μόνον τα καινούργια αρχεία.

Το GIGA JUKE NAS-SC500PK είναι ευέλικτο και υποστηρίζει πολλά μουσικά φορμά: MP3, AAC, Linear PCM, WMA και ATRAC. Λόγω αυτής της συμβατότητας, το σύστημα μπορεί να αποθηκεύσει μουσική από διάφορες πηγές, όπως μουσικά CD, ραδιόφωνο, υπολογιστή ή ακόμη και δίσκους βινυλίου. Η ενσωματωμένη βάση δεδομένων που περιέχει περίπου 350.000 μουσικών άλμπουμ, επιτρέπει την αυτόματη τιτλοδότηση των αρχείων. Περισσότερα δεδομένα μπορείτε να αντλήσετε συνδέοντας το σύστημα απ'Α ευθείας στο διαδίκτυο. Στις άλλες ευκολίες περιλαμβάνονται η αλφαβητική εύρεση των αγαπημένων σας καλλιτεχνών και η πρόσβαση σε ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς από το ασύρματο player.

Αφού φορτώσετε στο GIGA JUKE όλα σας τα μουσικά αρχεία, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε και πάλι τη μουσική σας συλλογή μέσα από τον ανεπανάληπτο ήχο και τις ευκολίες του συστήματος. Αν το συγκρίνουμε με προηγούμενα μοντέλα, τα ηχεία της κύριας μονάδας έχουν αναβαθμιστεί σε πολλά σημεία και το woofer έχει επανασχεδιαστεί βάσει της τεχνολογίας διπλού μαγνήτη. Οι βελτιώσεις έχουν σαν αποτέλεσμα την εκπληκτική διαύγεια ήχου και απόκριση στις χαμηλές συχνότητες. Έχει επίσης ενσωματωθεί η τεχνολογία DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) της Sony. Οι υψηλές συχνότητες συχνά χάνονται με την συμπίεση των αρχείων, αλλά το DSEE τις επαναεισάγει και αποκαθιστά την αρχική ποιότητα του ήχου. Επιπλέον, η κύρια μονάδα διαθέτει το βραβευμένο ψηφιακό σύστημα ενίσχυσης S-MASTER, ισχύος 100 W.

Με το σύστημα “SensMechannels” το NAS-SC500PK αναλύει και κατηγοριοποιεί την μουσική σας βιβλιοθήκη σε 27 διαφορετικά είδη, έτσι ώστε να μπορείτε να παίζετε τη μουσική που ταιριάζει στην διάθεση της στιγμής. Από το πρωινό ξύπνημα μέχρι το απογευματινό χαλάρωμα, το σύστημα διαλέγει με έξυπνο τρόπο τραγούδια του ίδιου ύφους και εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε το κανάλι ανάλογα με το τι είδος μουσικής επιθυμείτε να ακούσετε τη συγκεκριμένη στιγμή.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, το νέο GIGA JUKE διαθέτει και WM-PORT, μια ενσωματωμένη θύρα για Walkman®. Συνδέστε το Walkman® σας και μπορείτε να αναπαράγετε, να εισάγετε ή να μεταφέρετε μουσικά αρχεία, ενώ η συσκευή θα φορτίζει συγχρόνως τις μπαταρίες της. Φυσικά αυτή η λειτουργία είναι απόλυτα συμβατή και με τα Walkman® της σειράς X-series, τα τελευταία βίντεο και ΜΡ3 player της Sony με οθόνη αφής OLED. Και για όλα αυτά τα φορητά μουσικά player που κυκλοφορούν στην αγορά, υπάρχει πάντοτε μια λύση. Συνδέστε το δικό σας ΜΡ3 player στην θύρα USB ή προμηθευτείτε έναν αντάπτορα DMPORT για το iPod® σας.

GIGA JUKE NAS-E300HD

Συμβατό με τα φορμά MP3, AAC και WMA, το NAS-E300HD διαθέτει έναν σκληρό δίσκο χωρητικότητας 80 GB και ενισχυτή 60 W. Διαθέτει επίσης το ενσωματωμένο WM-PORT, την ίδια μεγάλη βάση δεδομένων για την αυτόματη τιτλοδότηση και την λειτουργία εύρεσης του καλλιτέχνη. Η εγγραφή μουσικής κατευθείαν στο σύστημα από ένα CD δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Μόλις βάλετε το CD στο σύστημα, δεν απομένει παρά να πατήσετε ένα κουμπί.

Κάντε το GIGA JUKE το δικό σας τζουκ-μποξ και κέντρο μουσικής, αποθηκεύοντας όλη τη μουσική σας βιβλιοθήκη και απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σας τραγούδια, από το παρελθόν ή το σήμερα. Τα GIGA JUKE NAS-SC500PK και NAS-E300HD θα είναι διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά από τα μέσα Ιουνίου. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου