Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 20:47:35

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Νέες εκτυπωτικές λύσεις, HP Officejet/Officejet Pro για μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις από την ΗΡ
Νέες εκτυπωτικές λύσεις, HP Officejet/Officejet Pro για μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις από την ΗΡ
Η ΗΡ παρουσίασε πρόσφατα τις νέες σειρές εκτυπωτών/πολυμηχανημάτων, οι οποίες ανήκουν στην κατηγορία ΗΡ Officejet/ Officejet Pro. Τα νέα μοντέλα της κατηγορίας, ΗΡ Οfficejet Pro 8000 series, ΗΡ Οfficejet Pro 8500 series & HP Officejet 6500 series είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, παρέχοντας γρήγορες, ευέλικτες και παραγωγικές εκτυπωτικές λύσεις με υψηλές επιδόσεις, ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ανά σελίδα και σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τους συγκρινόμενους laser εκτυπωτές1,2.

HP Officejet Pro 8000 Series

Βασισμένοι στην τεχνολογία ΗΡ Scalable Printing, οι εκτυπωτές ΗΡ Οfficejet Pro 8000 & HP Officejet Pro 8000 wireless παρέχουν έγχρωμες εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας με κόστος ανά σελίδα έως και 50% χαμηλότερο, ενώ καταναλώνουν έως 50% χαμηλότερη ενέργεια σε σχέση με τους συγκρινόμενους laser εκτυπωτές1 .  Πιστοποιημένα με ENERGY STAR® ,τα μοντέλα της σειράς ΗΡ Officejet Pro 8000 παρέχουν ταχύτητα εκτύπωσης έως 35 α/μ σελίδες το λεπτό και 34 έγχρωμες σελίδες το λεπτό σε draft mode. Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα επιτρέπουν την χρήση σε ομάδες εργασίας -έως και 10 χρήστες- μέσω ενσωματωμένης δικτύωσης Ethernet, ενώ η δυνατότητα ενσωματωμένης ασύρματης δικτύωσης 802.11g είναι διαθέσιμη στον ΗΡ Officejet 8000 wireless. Αναφορικά με τα δοχεία μελάνης, οι εκτυπωτές της σειράς ΗΡ Οfficejet Pro 8000 υποστηρίζουν ανεξάρτητα δοχεία μελάνης τύπου pigment και την χρήση δοχείων μελάνης υψηλής χωρητικότητας (XL), τα οποία διατίθενται ξεχωριστά. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στα μέσα Ιουνίου 2009 σε τιμές λιανικής πώλησης που αναμένετε να διαμορφωθούν στα 159 ευρώ για τον ΗΡ Officejet Pro 8000 και 209 ευρώ για τον ΗΡ Οfficejet Pro 8000 wireless. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

ΗΡ Οfficejet Pro 8500 AiO Series

Με ευέλικτες λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης, αποστολής και λήψης fax, η σειρά ΗΡ Οfficejet Pro 8500 AiO υποστηρίζεται από την τεχνολογία ΗΡ Scalable printing και παρέχει έγχρωμες εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας με έως και 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα και έως 50% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τους συγκρινόμενους laser εκτυπωτές1 .  Αναφορικά με την κατανάλωση ενέργειας, και τα δύο μοντέλα της σειράς φέρουν πιστοποίηση ENERGY STAR®. Επιπλέον, τα νέα μοντέλα ΗΡ Officejet Pro 8500 AiO  παρέχουν τη δυνατότητα χρήσης σε μικρές ομάδες εργασίας – έως και 10 χρήστες – μέσω ενσωματωμένης δικτύωσης Ethernet, ενώ η δυνατότητα ενσωματωμένης ασύρματης δικτύωσης 802.11g είναι διαθέσιμη μόνο στο ΗΡ Οfficejet Pro 8500 AiO wireless. Αναφορικά με την διαχείριση των αναλωσίμων, η σειρά ΗΡ Οfficejet Pro 8500 AiO υποστηρίζει ανεξάρτητα δοχεία μελάνης τύπου pigment και παρέχει δυνατότητα χρήσης δοχείων μελάνης υψηλής χωρητικότητας (XL), τα οποία διατίθενται ξεχωριστά. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στα μέσα Ιουνίου 2009 σε τιμές λιανικής πώλησης που αναμένετε να διαμορφωθούν στα 329 ευρώ για τον ΗΡ Officejet Pro 8500 και 429  ευρώ για τον ΗΡ Οfficejet Pro 8500 wireless. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

HP Officejet 6500 AiO

Τα μοντέλα της σειράς ΗΡ Οfficejet 6500 AiO, συνδυάζουν ευέλικτες λειτουργίες 4 σε 1 και παρέχουν δυνατότητα έγχρωμων εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας με έως και 40% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα, ενώ καταναλώνουν έως 40% χαμηλότερη ενέργεια σε σχέση με τους συγκρινόμενους laser εκτυπωτές2 Πιστοποιημένα με ENERGY STAR®, τα νέα μοντέλα παρέχουν ταχύτητα εκτύπωσης έως 32 σελίδες το λεπτό για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και 31 σελίδες το λεπτό για έγχρωμες εκτυπώσεις σε draft mode. Και τα δύο μοντέλα παρέχουν δυνατότητα χρήσης σε μικρές ομάδες – έως 5 χρήστες – μέσω ενσωματωμένης δικτύωσης Ethernet ενώ η ενσωματωμένη ασύρματη δικτύωσης 802.11g είναι διαθέσιμη στον ΗΡ Οfficejet 6500 AiO wireless. Ta μοντέλα της σειράς HP Officejet 6500 AiO υποστηρίζουν ανεξάρτητα δοχεία μελάνης και δοχεία μελάνης υψηλής χωρητικότητας, τα οποία διατίθενται ξεχωριστά. Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στα μέσα Ιουνίου 2009 σε τιμές λιανικής πώλησης που αναμένετε να διαμορφωθούν στα 169 ευρώ για τον ΗΡ Officejet 6500 AiO και 219 ευρώγια τον ΗΡ Οfficejet 6500 AiO wireless. Οι τιμές είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Λίγα λόγια για την HP

Η HP η μεγαλύτερη εταιρία τεχνολογίας στον κόσμο, απλοποιεί την χρήση της τεχνολογίας παρέχοντας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει την εκτύπωση, τη χρήση προσωπικών υπολογιστών, το λογισμικό, τις υπηρεσίες και τις υποδομές πληροφορικής.Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HP (Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης : HPQ) είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση


1. Η σύγκριση του κόστους ανά σελίδα για αναλώσιμα laserjet έγινε με βάση τις δημοσιευμένες προδιαγραφές των περισσότερων κατασκευαστών δοχείων γραφίτη υψηλής χωρητικότητας για έγχρωμους Laser εκτυπωτές <300  ευρώ σε σχέση με τον ΗΡ Οfficejet Pro 8000 & για έγχρωμους Laser AiO εκτυπωτές <600 ευρώ σε σχέση με τον ΗΡ Οfficejet Pro 8500, όπως ανακοινώθηκαν από την Context Information Services τον Ιούνιο του 2008. Η σύγκριση κόστους ανά σελίδα για τους ΗΡ Οfficejet Pro, έγινε με βάση την χρήση δοχείων μελάνης υψηλής χωρητικότητας HP 940XL για Officejet Pro (διατίθενται ξεχωριστά), την εκτιμώμενη τιμή λιανικής πώλησης και τη δημοσιευμένη απόδοσή τους για έγχρωμες εκτυπώσεις. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. Τα αποτελέσματα για την κατανάλωση ενέργειας βασίστηκαν σε δοκιμές της ΗΡ με την μέθοδο TEC του προγράμματος ENERGY STAR®. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.hp.com/eur/mybusiness

2. Η σύγκριση κόστους ανά σελίδα για αναλώσιμα laserjet με βάση τις δημοσιευμένες προδιαγραφές των περισσότερων κατασκευαστών δοχείων γραφίτη υψηλής χωρητικότητας για Laser AiO <600 ευρώ , όπως ανακοινώθηκαν από την Current Analysis West, and NPD Group Company τον Ιούνιο του 2008. Η σύγκριση κόστους ανά σελίδα για τους ΗΡ Officejet έγινε βάση της χρήσης δοχείων μελάνης υψηλής χωρητικότητας ΗΡ 920 XL, της ενδεικτικής τιμής λιανικής πώλησης και της δημοσιευμένης απόδοσής τους για έγχρωμες εκτυπώσεις. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.  Τα αποτελέσματα για την κατανάλωση ενέργειας βασίστηκαν σε δοκιμές της ΗΡ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με την μέθοδο ΤEC του προγράμματος ENERGY STAR®.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.hp.com/eur/mybusiness 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου