Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 05:17:36

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Πολλαπλασιάστε τη λειτουργικότητα με το LG KF 700
Πολλαπλασιάστε τη λειτουργικότητα με το LG KF 700
H παγκόσμια δύναμη στην τεχνολογία και το design στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε το λανσάρισμα του LG KF 700 , του νέου multimedia τηλεφώνου που συνδυάζει τρεις μεθόδους εισαγωγής δεδομένων με στόχο τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού interface που παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

Το LG KF 700 , το πρώτο τηλέφωνο με 3 διαφορετικές μεθόδους εισαγωγής δεδομένων, ενσωματώνει οθόνη touch - screen τριών ιντσών, αναλογικό πληκτρολόγιο και πλοηγό (ρόδα συντομεύσεων). Κάθε μία από αυτές τις μεθόδους εισαγωγής δεδομένων ανταποκρίνεται στις λειτουργίες εκείνες στις οποίες αποδίδει ταχύτερα, δημιουργώντας έτσι ένα απόλυτα εύχρηστο interface. Έτσι επιτυγχάνεται η άμεση προσβασιμότητα σε όλες τις λειτουργίες που διαθέτει το KF700.

Η LG έχει πλέον καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας με τεχνολογία αφής. To LG KF 700 , με την τριών ιντσών οθόνη αφής που διαθέτει, εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, ενώ η αναλογία των διαστάσεών της το καθιστά ιδανικό για να βλέπει κανείς ταινίες ή να σερφάρει στο Internet. Από την κύρια οθόνη του τηλεφώνου οι χρήστες μπορούν να επεξεργάζονται εύκολα, με το άγγιγμα του δακτύλου, λειτουργίες όπως ημερολόγιο, ατζέντα και σημειωματάριο. Η μεγάλη οθόνη αφής εξασφαλίζει ένα ευπροσάρμοστο on - screen interface και απαλλάσσει του χρήστες από τα προκαθορισμένα πλήκτρα.

Ο πλοηγός (ρόδα συντομεύσεων) στην πίσω πλευρά του τηλεφώνου επιτρέπει την ταχεία πλοήγηση ανάμεσα σε 6 επιλεγμένες από το χρήστη λειτουργίες, μέσω ενός εικονικού πλήκτρου στην οθόνη, εξοικονομώντας χρόνο από την «περιήγηση» στο μενού. Αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, από οποιαδήποτε εφαρμογή, όχι μόνο όταν το τηλέφωνο είναι σε αναμονή. Ο πλοηγός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για περιήγηση σε ιστοσελίδες ή e - mail , για αναπροσαρμογή του ήχου και για κάθε άλλη λειτουργία στην οποία αποδίδει καλύτερα.

Τα περισσότερα νέα τηλέφωνα αφής που κυκλοφορούν, δε διαθέτουν πλέον παλαιότερες λειτουργίες όπως το αναλογικό πληκτρολόγιο. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους καταναλωτές της LG, οι χρήστες εξακολουθούν να θέλουν αυτή τη λειτουργία, όχι μόνο επειδή είναι εξοικειωμένοι με αυτή, αλλά κυρίως επειδή απλοποιεί τη διαδικασία κλήσης και είναι ιδανικό για την πληκτρολόγηση κειμένου . Για το λόγο αυτό, η LG ενσωμάτωσε στο LG KF700 ένα slide-down αναλογικό πληκτρολόγιο. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου