Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 14:49:06

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N 82 σε μαύρο χρώμα
Ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N 82 σε μαύρο χρώμα
Η Nokia παρουσίασε το νέο μοντέλο Nokia N82, της κατηγορίας Nseries, σε μαύρο χρώμα, το οποίο χαρακτηρίζεται από την προηγμένη τεχνολογία στην εικόνα, την ενσωματωμένη πλοήγηση και την υψηλή ταχύτητα συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη συσκευή και πολυμέσο, επιτρέπει στο χρήστη να αρχειοθετεί τις φωτογραφίες, όχι μόνο ημερολογιακά, αλλά και σύμφωνα με την τοποθεσία. Αυτή η λειτουργία αποτελεί ένα από τα επιπλέον χαρακτηριστικά της κάμερας, το οποίο συμπληρώνεται με τα 5 megapixel, τους οπτικούς φακούς Carl Zeiss και το Xenon φλας. Οι δυνατότητες του Nokia N82 δεν περιορίζονται μόνο στη λήψη καταπληκτικών φωτογραφιών, αλλά και μία σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας που διευκολύνουν τους καταναλωτές να μοιραστούν τις ανακαλύψεις, τα ταξίδια και τοποθεσίες τους.

«Το Nokia N82 δημιουργήθηκε για να αφηγείται», λέει ο Juha Kokkonen, Διευθυντής για τις συσκευές πολυμέσων Nokia. «Ως μια από τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές, το Nokia N82 σε μαύρο χρώμα απαθανατίζει τα ταξίδια και τις ανακαλύψεις των ανθρώπων. Με το ενσωματωμένο Α-GPS βοηθά τους ανθρώπους να ανακαλύψουν νέα μέρη συνδυάζοντας πληροφορίες με μία ευρεία σειρά χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας όπως Wi-Fi και HSDPA. Διευκολύνουμε τους καταναλωτές να μοιραστούν γρήγορα αυτές τις στιγμές όπως ακριβώς συμβαίνουν».

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας, το Nokia N82 δημιουργήθηκε για να εντυπωσιάζει τους ταξιδιώτες, καθώς επίσης και τους λάτρεις της φωτογραφίας. Η κάμερα των 5 megapixel, το ισχυρό φλας της Xenon και οι οπτικοί φακοί Carl Zeiss, η γρήγορη ενεργοποίηση της κάμερας, η αυτόματη εστίαση με το ενσωματωμένο φως, η γρήγορη επαναφόρτιση μεταξύ των λήψεων φωτογραφιών και η DVD - ποιότητα βίντεο, εξασφαλίζουν την τέλεια λήψη φωτογραφίας όλων των ιδιαίτερων στιγμών σας – ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αξιοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης A-GPS και την υψηλής ανάλυσης κάμερα, το Nokia N82 αυτόματα αρχειοθετεί τις φωτογραφίες γεωγραφικά, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα εύρεσης της τοποθεσίας σε χάρτη, είτε μέσω διαδικτύου, είτε μέσω της ίδιας της συσκευής. Ο χρήστης μπορεί να «ανεβάσει» φωτογραφίες και βίντεο, από το Nokia N82, απευθείας σε υπηρεσίες όπως το Ovi, Flickr ή το YouTube. Με την εγκατάσταση της αποκλειστικής και δωρεάν εφαρμογής Sports Tracker, οι καταναλωτές μπορούν να μοιραστούν τις απόψεις τους και τις διαδρομές τους με άλλους μέσω του Sports Tracker – συμπεριλαμβανομένων της τοποθεσίας λήψης της κάθε φωτογραφίας. Το Nokia Sports Tracker είναι ένα σύστημα πλοήγησης που εφαρμόζεται σε smartphones της Nokia και παρέχει πληροφορίες όπως η ταχύτητα, η απόσταση και ο χρόνος, οι οποίες αποθηκεύονται αυτόματα στην εφαρμογή, και μπορούν να μοιραστούν με άλλους χρήστες του συστήματος. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου