Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 18:10:58

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow W995 Walkman της Sony Ericsson για μουσική, φωτογραφία και βίντεο παντού
W995 Walkman της Sony Ericsson για μουσική, φωτογραφία και βίντεο παντού
Το νέο W995 εξελίσσει τη σειρά Walkman αφού εκτός από άψογη ποιότητα μουσικής διαθέτει και εξαιρετική ποιότητα φωτογραφίας και αναπαραγωγής βίντεο. Με το νέο αυτό κινητό παρουσιάζεται για πρώτη φορά και η υπηρεσία  Media Go™ με την οποία μπορείτε να μεταφέρετε τις περισσότερες μορφές αρχείων εύκολα στο κινητό σας τηλέφωνο.  

Το W995 θα σας συντροφεύει όπου και να βρίσκεστε αφού συνδυάζει την ποιότητα Walkman™ στην μουσική με κάμερα 8.1 megapixel και άριστη απόδοση βίντεο. Παρακολουθήστε ειδήσεις, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες ή δείτε τα πρόσφατα βίντεο του YouTube™ μέσω Turbo 3G ή Wi-Fi™ στην ποιότητα που τους αξίζει!

Η ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει το W995 περιλαμβάνει ακόμα φωτογραφικές λειτουργίες όπως Αυτόματη Εστίαση, φλας και Ανίχνευση Προσώπου. Αιχμαλωτίστε τις αγαπημένες σας στιγμές με τα πραγματικά τους χρώματα μέσα από την κάμερα 8.1 megapixel και εκτυπώστε τις σε μέγεθος A3 χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Επιπλέον με το Media Go™, την μοναδική αυτή εφαρμογή της Sony που πρωτοεμφανίζεται στο W995 Walkman™, μεταφέρετε εύκολα κάθε αρχείο ήχου, φωτογραφίας και βίντεο από το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας και αντίστροφα, χωρίς να ανησυχείτε για τον τύπο αρχείου, την ανάλυση και τα καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τα βίντεο που μεταφέρετε από τον υπολογιστή στο τηλέφωνό σας αναπαράγονται με εικόνα ισάξια με εκείνη του υπολογιστή. Μπορείτε ακόμα να εντοπίσετε συναρπαστικά podcast από τον κατάλογο: με δύο κλικ μπορείτε να δείτε τη δράση σε όλο της το μεγαλείο στην οθόνη 2.6”.

Το W995 προσφέρει εξαιρετικό ήχο τόσο για τα αγαπημένα σας τραγούδια όσο και για τις ταινίες. Τοποθετήστε το στην ενσωματωμένη βάση του και απολαύστε με τους φίλους σας βίντεο, ανεβάζοντας την ένταση του ήχου στα δυνατά στερεοφωνικά του ηχεία. Όταν είστε σε εξωτερικό χώρο, το clear audio και τo Clear Bass, σε συνδυασμό με τα ακουστικά HPM-77 σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική σε ισάξιο επίπεδο ποιότητας.

W995 Walkman™
•    Υψηλή απόδοση αναπαραγωγής βίντεο
•    Εύκολη πρόσβαση στο YouTube™ και άλλες ψυχαγωγικές ιστοσελίδες με Wi-Fi™ και Turbo 3G
•    Ευκρινής οθόνη 2.6”, βάση στήριξης, δυνατά ηχεία ή καλώδιο τύπου audio jack 3,5mm
•    Τέλειες λήψεις με κάμερα 8.1 megapixel, φλας και Ανίχνευση Προσώπου
•    Clear audio για καθαρή αναπαραγωγή ήχου
•    Αποθηκεύστε αμέτρητα αρχεία φωτογραφίας, ήχου και βίντεο στην κάρτα μνήμης Memory Stick™ Micro 8GB
•    Δείτε την τοποθεσία όπου τραβήξατε τις φωτογραφίες σας ή απλά βρείτε το δρόμο σας με το aGPS και την υπηρεσία Google Maps™

Media Go™
•    Εύκολη μεταφορά μουσικής, βίντεο, φωτογραφιών και podcast μεταξύ του κινητού και του υπολογιστή
•    Αυτόματος συγχρονισμός ώστε το τηλέφωνο να ενημερώνεται για κάθε νέο μουσικό κομμάτι
•    Αυτόματη μετατροπή των αρχείων πολυμέσων στο κινητό τηλέφωνο
•    SensMe™ για να οργανώσετε τη μουσική σας βάσει διάθεσης ή ρυθμού
•    Podcasts:  ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εύκολο να εγγραφείτε και να τα λάβετε. Πέρα από την «προσθήκη αγαπημένων», ο κατάλογος σας βοηθά να εντοπίσετε νέο και συναρπαστικό περιεχόμενο.
•    Audio CD ripping για να αντιγράφετε CD εύκολα.

Το W995 Walkman™ υποστηρίζει GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, καθώς και UMTS/HSPA 900/2100. Το W995 θα διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές από το Β'Α τρίμηνο σε αποχρώσεις  μαύρο, ασημί και κόκκινο.

Η υπηρεσία Media Go θα διατίθεται σε όλες τις αγορές, από την ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας του W995, σε 15 διαφορετικές γλώσσες. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου