Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 01:17:44

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Tα Content Awards 2008 της Sony Ericsson αναδεικνύουν τους πρωτοπόρους των παρόχων περιεχομένου
Tα Content Awards 2008 της Sony Ericsson αναδεικνύουν τους πρωτοπόρους των παρόχων περιεχομένου
Ως ηγέτης στις τηλεπικοινωνίες, η Sony Ericsson διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά τα Content Awards 2008, κάνοντας πράξη την δέσμευση της για την προώθηση καινοτόμου περιεχομένου στα κινητά τηλέφωνα. Ένας θεσμός που δημιουργήθηκε για να προωθεί και να επιβραβεύει τις εξελίξεις των παρόχων στον τομέα ανάπτυξης περιεχομένου κινητών τηλεφώνων.

 Στη φετινή διοργάνωση εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι από τις εταιρείες και τους φορείς που έχουν δημιουργήσει περιεχόμενο, εφαρμογές ή υπηρεσίες για τη Sony Ericsson υπέβαλαν αιτήσεις συμμετοχής, μέσα από το ειδικό web site για τα Content Awards από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου.

Οι κατηγορίες στις οποίες συναγωνίστηκαν και οι αντίστοιχοι νικητές ήταν:

•    Παραγωγικότητα: Upvise, της Unyverse Pte Ltd, Σιγκαπούρη
•    Εφαρμογές αυτοκινήτου: GPSed, της Shape Services GmbH
•    Ψυχαγωγία: Bubble Boom Challenge, της ZED
•    Lifestyle: Mobiles'Α Republic Media Explorer, της Mobiles'Α Republic
•    Θέματα & γραφικά: Flash Lite Wallpapers, της USTWO
•    Xperia™ Panels: Spb Traveller, της Spb Software  

•    Ειδική αναγνώριση στο EcoMate, της Instituto Atlantico & UFC

Ειδική αναγνώριση στα Content Awards 2008 έλαβε η εφαρμογή EcoMate, που προσφέρει συμβουλές και ιδέες για ένα τρόπο ζωής φιλικότερο προς το περιβάλλον με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Σύμφωνα με τους κριτές πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο μέσα από το οποίο μπορούμε όλοι να μάθουμε να έχουμε μία  πιο «οικολογική» αντιμετώπιση στη ζωή και η Sony Ericsson πιστεύει ότι αυτή η νέα εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει θετικά και να ενθαρρύνει τους  καταναλωτές προς μία πιο οικολογική συνείδηση.

Οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν από μια επιτροπή ειδικών του κλάδου βάσει της ευκολίας χρήσης, του βαθμού καινοτομίας, της εμφάνισης και της αίσθησης, της ψυχαγωγίας, της χρηστικής αξίας και σε ορισμένες περιπτώσεις της ηχητικής απόδοσης.

Οι νικητές  του διαγωνισμού θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης περιεχομένου της Sony Ericsson στο Lund της Σουηδίας για ένα αποκλειστικό διήμερο σεμινάριο κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν υψηλόβαθμα στελέχη της Sony Ericsson και να ανταλλάξουν απόψεις με τους υπεύθυνους περιεχομένου της εταιρείας.

«Το υψηλό επίπεδο των διαγωνιζομένων, αποδεικνύει πως ο κλάδος αυτός είναι γεμάτος καινοτομία και ενέργεια», δήλωσε ο Βjörn Ahlberg, Head of Sony Ericsson Content & Services. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τις καλύτερες εφαρμογές της κινητής τηλεφωνίας από τους καλύτερους δημιουργούς του κλάδου και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτές τις μοναδικές προτάσεις καθώς και τις εμπειρίες των καταναλωτών που προέρχονται από τέτοιες εφαρμογές».


«Eντυπωσιαστήκαμε για άλλη μια φορά με τη δημιουργικότητα των συμμετοχών και οι κριτές δυσκολεύτηκαν πολύ να επιλέξουν τις πιο πρωτότυπες, διασκεδαστικές και χρήσιμες εφαρμογές», δήλωσε ο Jens Greve, Head of Developer Program της Sony Ericsson.

Η διαδικτυακή τελετή βράβευσης και περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση υπάρχουν στο www.sonyericsson.com/contentawards.  - ΤΕΛΟΣ -

Content Awards - Περιγραφή Κατηγοριών
    Παραγωγικότητα
Όταν είστε διαρκώς σε κίνηση είναι σημαντικό να μπορείτε να δουλεύετε ταυτόχρονα. Ξεπερνώντας τις παραδοσιακές λειτουργίες των έξυπνων τηλεφώνων, οι σύγχρονοι χρήστες απαιτούν email, πρόσβαση στο internet, υπηρεσίες επεξεργασίας εγγράφων και οτιδήποτε θα μπορούσε να διευκολύνει την εργασία εκτός γραφείου.
    Εφαρμογές αυτοκινήτου
Aν βρίσκεστε σε κίνηση μονίμως σημαίνει επίσης πως έχετε ευθύνη στην οδήγηση. Οι σύγχρονες εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού δημιουργούν περιεχόμενο και υπηρεσίες που διευκολύνουν όχι μόνο την εμπειρία εντός αυτοκινήτου, αλλά προσφέρουν παράλληλα ασφάλεια.
    Ψυχαγωγία
Οι καταναλωτές σήμερα χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να ζήσουν και να απολαύσουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην ψηφιακή ψυχαγωγία όπου και όποτε το θελήσουν. Από τις εφαρμογές εικόνας και βίντεο ως τη μουσική και τις εφαρμογές παιχνιδιών ή την πρόσβαση στο Internet και ακόμα περισσότερα: αυτές είναι ορισμένες από τις καλύτερες εμπειρίες ψυχαγωγίας που κάποιος βιώνει με τα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson.
    Lifestyle
Ο σύγχρονος απαιτητικός και δυναμικός τρόπος ζωής απαιτεί γρήγορα και έξυπνα τηλέφωνα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των κατόχων. Είτε πρόκειται για οργάνωση προγράμματος, εμπορικές συναλλαγές ή κοινωνικές επαφές, οι χρήστες χρειάζονται το κατάλληλο περιεχόμενο για να μη χάνουν τίποτα από τον τρόπο ζωής τους.
    Θέματα & γραφικά
Για να μπορέσουν οι εκατομμύρια χρήστες να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες του κινητού τους, πρέπει πρώτα να εμπνευστούν από τον έξυπνο και καινοτόμο σχεδιασμό που θα τους επιτρέψει να εξατομικεύσουν την εμπειρία αυτή. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των θεμάτων και των γραφικών οι εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού προσφέρουν την ευκολία στους καταναλωτές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα κινητά τους τηλέφωνα.
    XPERIA™ Panels
Η Sony Ericsson προκαλεί τις εταιρείες δημιουργίας και ανάπτυξης περιεχομένου να δημιουργήσουν  XPERIA™ panels για το X1 με τη χρήση νέων εργαλείων της Sony Ericsson Developer World. Με δυναμική οθόνη αφής, το τηλέφωνο X1 εμφανίζει ταυτόχρονα εννέα XPERIA™ panels, τα οποία αναπτύσσονται σε μια ομάδα συντομεύσεων, εφαρμογών, υπηρεσιών  web ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
    Οικολογική φιλοσοφία
Όλα τα προιόντα συνεισφέρουν όπως μπορούν για να βοηθήσουν το περιβάλλον. Είτε προσέχοντας το ‘'Αcarbon footprint'Α'Α, είτε μέσω εξοικονόμησης ενέργειας, τα σημερινά κινητά τηλέφωνα μπορούν αναμφίβολα να βοηθήσουν σημαντικά τον πλανήτη 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου