Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 05:02:49

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Καινοτόμο σύστημα προστασίας hardware από κλοπή προσφέρει η Fujitsu Siemens - Ενσωματώθηκε για πρώτη φορά σε laptop της σειράς Lifebook
Καινοτόμο σύστημα προστασίας hardware από κλοπή προσφέρει η Fujitsu Siemens - Ενσωματώθηκε για πρώτη φορά σε laptop της σειράς Lifebook
Η FUJITSU Siemens Computers παρουσίασε για πρώτη φορά έναν φορητό υπολογιστή της σειράς Lifebook που χρησιμοποιεί τις λύσεις ασφαλείας SystemTrack και DataProtect. Αυτές οι λύσεις βασίζονται σε μία νέα εφαρμογή προστασίας κλοπής που χρησιμοποιεί τεχνολογία των Intel και Computrace. Η Fujitsu Siemens Computers είναι μία από τις δύο κατασκευάστριες εταιρίες σε όλη την περιοχή EMEA που προσφέρει αυτή την καινοτομία στη σειρά notebook που διαθέτει. Η αντικλεπτική προστασία θα αποτελεί προαιρετικό χαρακτηριστικό στα μοντέλα της επαγγελματικής σειράς ESPRIMO Mobile καθώς και στα Lifebook T5010 και Lifebook E8420. Με την ενσωμάτωση της συγκεκριμένης λύσης ασφαλείας η εταιρία υποδομών πληροφορικής ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της για αποτελεσματικές λύσεις ασφαλείας και προστασίας εταιρικών δεδομένων. Η αντικλεπτική προστασία έχει δύο κύριες λειτουργίες: τον εντοπισμό κλεμμένου ή χαμένου προϊόντος και την επιλογή να σωθούν ή αν είναι απαραίτητο να σβηστούν δεδομένα από το σύστημα του σκληρού δίσκου μέσω μιας απομακρυσμένης λειτουργίας η οποία διαχειρίζεται κεντρικά. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα το σύστημα να κλειδωθεί κεντρικά μέσω απομακρυσμένης διαχείρισης.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Poneman Institute τον Ιούνιο του 2008, περισσότεροι από 50% των business travellers έχουν εμπιστευτικά εταιρικά δεδομένα στον φορητό τους υπολογιστή ενώ 65% από αυτούς δεν λαμβάνουν κάποιο προληπτικό μέτρο που αφορά την ασφάλεια του υπολογιστή τους. Ο αριθμός των notebook με ευαίσθητα δεδομένα που έχουν κλαπεί έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Μόνο το 2006 το ποσοστό αυτό αυξήθηκε 84% με σχέση με το προηγούμενο έτος. Η Fujitsu Siemens Computers βάζει ένα τέλος σε αυτό το πρόβλημα με το σύνολο λύσεων ασφαλείας που βασίζονται στην αντικλεπτική τεχνολογία από τις εταιρίες Intel και Computrace.

Οι λύσεις ασφαλείας SystemTrack και DataProtect θα είναι διαθέσιμες το πρώτο τρίμηνο του 2009 σε συγκεκριμένα μοντέλα από τις επαγγελματικές σειρές Lifebook και ESPRIMO Mobile. Η Fujitsu Siemens Computers χρησιμοποιεί την προσέγγιση ενσωμάτωσης της λύσης σε δύο διαφορετικούς τύπους μοντέλων έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις διαφορετικές απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρήσεων καθώς και των μικρών και μεσαίων εταιριών. Η απώλεια hardware λόγω κλοπής αποτελεί μεγάλο πλήγμα ιδιαίτερα στις μικρές και SoHo εταιρίες: ο αριθμός των διαθέσιμων notebook είναι μικρός και οι νέες αγορές είναι πολυδάπανες. Το SystemTrack εντοπίζει τον κλεμμένο εξοπλισμό σε πραγματικό χρόνο και διαπιστώνει την ακριβή του θέση μόλις η συσκευή συνδεθεί στο διαδίκτυο ή στο δίκτυο της εταιρίας. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου