Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 18:45:21

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Τις 500.000 μονάδες αγγίζουν τα πλήρως υβριδικά μοντέλα της Toyota στην Ευρώπη
Τις 500.000 μονάδες αγγίζουν τα πλήρως υβριδικά μοντέλα της Toyota στην Ευρώπη
Πηγή: Express.gr
ΕΝΑ ασημί Yaris Hybrid που κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Toyota στο Valenciennes της Γαλλίας ήταν το 500.000ό πλήρως υβριδικό όχημά της που διατέθηκε στην Ευρώπη.  Τα 375.000 πλήρως υβριδικά Toyota και 125.000 Lexus αντίστοιχα που έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα δείχνουν καθαρά ότι η υβριδική τεχνολογία είναι τώρα η πλέον mainstream πρόταση για τους Ευρωπαίους πελάτες. Με τα ευρωπαϊκής παραγωγής Yaris Hybrid και Auris Hybrid να προσφέρονται στις δύο σημαντικότερες κατηγορίες της ευρωπαϊκής αγοράς, σε τιμή που ανταγωνίζεται τα αντίστοιχα μοντέλα diesel, η προηγμένη τεχνολογία είναι πιο προσιτή από ποτέ.

Από το 2000 που το καινοτόμο Prius λανσαρίστηκε στην Ευρώπη, οι πωλήσεις υβριδικών μοντέλων Toyota και Lexus αυξάνονται συνεχώς και σήμερα αποτελούν περίπου το 15% του συνολικού όγκου πωλήσεων Toyota.
Και ενώ το Prius, που αυτή τη στιγμή διανύει την τρίτη γενιά του, παραμένει το πιο αναγνωρισμένο υβριδικό όχημα, η Toyota και η Lexus διαθέτουν 10 υβριδικά μοντέλα στην ευρωπαϊκή αγορά. Το 2012 η οικογένεια Prius επεκτάθηκε με το 7θέσιο Prius+ και το Prius Plug-in, συνδυάζοντας τα καλύτερα δύο κόσμων –ηλεκτρικού και υβριδικού– και παρέχοντας αυτονομία μέχρι 1.200 km χωρίς να απαιτείται στάση για ανεφοδιασμό. Το 2010 το Auris Hybrid, που παράγεται στο εργοστάσιο του Burnaston στη Βρετανία, ήταν το πρώτο και μοναδικό όχημα με πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης που λανσαρίστηκε στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία C.
Πρόσφατα, δε, παρουσιάστηκε και η νέα γενιά Auris Hybrid στην ευρωπαϊκή αγορά – αναβαθμισμένο και καλύτερο από ποτέ!

Επίσης, το 2012 το Yaris Hybrid, το πρώτο πλήρως υβριδικό όχημα στην κατηγορία B, σχεδιάστηκε με σκοπό να κάνει τη συγκεκριμένη τεχνολογία πιο προσιτή από ποτέ στο απόλυτο αυτοκίνητο πόλης. Στην πολυτελή κατηγορία, η Lexus απευθύνεται στους οπαδούς των υβριδικών μοντέλων με τα CT 200h, GS 450h, ES 300h, RX 450h και LS 600h.

Χάρη στα περιβαλλοντικά τους διαπιστευτήρια και την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, τα υβριδικά γράφουν μία πραγματικά επιτυχημένη ιστορία με πωλήσεις σχεδόν 5 εκατομμυρίων οχημάτων σε όλο τον κόσμο. Οι πωλήσεις του Prius ήδη πλησιάζουν τα 3 εκατομμύρια. Οι πωλήσεις των πλήρως υβριδικών Toyota και Lexus μόνο φέτος θα ξεπεράσουν τα 1,2 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Η Toyota πρόσφατα ανακοίνωσε το λανσάρισμα 21 ακόμα υβριδικών μοντέλων σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2015. Αυτά θα ακολουθήσουν τα βήματα του διάσημου Prius, που το Δεκέμβριο του 2012 γιόρτασε τα 15α γενέθλιά του. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου