Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 18:49:05

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Η Opel επιστρέφει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με τα νέα ADAM και Astra OPC
Η Opel επιστρέφει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με τα νέα ADAM και Astra OPC
Πηγή: Express.gr
ΜΕ μία έκδοση rally cup του νέου Opel ADAM που πληροί τις προδιαγραφές FIA R2 και θα χρησιμοποιηθεί τη σεζόν του 2013, επανακάμπτει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό η Opel.

Η Opel επιστρέφει στους αγώνες με ένα διεθνές πρόγραμμα ράλι για το νέο Opel ADAM και ένα πρόγραμμα αγώνων σε πίστες για το νέο Astra OPC επικεντρωμένο στη Γερμανία. Στόχος της Opel είναι η δημιουργία μιας νέας αγωνιστικής κατηγορίας, προηγμένης τεχνικά και με προσιτό κόστος για τους πελάτες. Παράλληλα, θα αποτελέσει ένα είδος πλατφόρμας για νέους, φιλόδοξους οδηγούς προκειμένου να αναδείξουν και να εξελίξουν τα ταλέντα τους.

Πέρα από τη βασική αγορά της Γερμανίας υπάρχει έντονο ενδιαφέρουν για αγώνες ράλι σε όλες τις κύριες ευρωπαϊκές αγορές της μάρκας. Επιπλέον, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (FIA) έχει καθιερώσει κανονισμούς σχετικούς με τις εισαγωγικές κατηγορίες και τις ευκαιρίες εξέλιξης για νέους οδηγούς.
 Στο πλαίσιο της αγωνιστικής κατηγορίας "ADAC Rally Masters”, οι πελάτες θα αγωνιστούν σε ένα επώνυμο κύπελλο ("ADAC Opel Rally Cup"). Επιπλέον, υπάρχει ένα ειδικό σύστημα βαθμολόγησης "junior rally" για οδηγούς κάτω των 27 ετών. Ο γενικός νικητής ενός σετ προκριματικών αγώνων θα έχει ειδική υποστήριξη την επόμενη σεζόν.

Η Opel θα αγωνιστεί σε πίστες με νέο Astra OPC, το οποίο θα διατίθεται από τη σεζόν του 2013 και μετά σαν αγωνιστική έκδοση για αγώνες πελατών. Θα απαιτείται συμμόρφωση με τις προδιαγραφές του "VLN Endurance Championship", που είναι και οι πιο δημοφιλείς για grassroots οδηγούς στην Ευρώπη. Τα αυτοκίνητα θα τρέξουν επίσης στο επώνυμο κύπελλο ("Astra OPC Cup") – ανεξάρτητη κατηγορία. Το αποκορύφωμα της σεζόν θα είναι ο 24ωρος αγώνας στην πίστα του Nuerburgring. Ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο παροχών προσφέρεται για ιδιωτικές συμμετοχές. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου