Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 18:48:44

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Αποκλειστικός εισαγωγέας της Jaguar στην Ελλάδα ο όμιλος Π. Πετρόπουλου
Αποκλειστικός εισαγωγέας της Jaguar στην Ελλάδα ο όμιλος Π. Πετρόπουλου
Πηγή: Express.gr
ΑΛΛΗ μια μάρκα πρόσθεσε ο όμιλος Π. Πετρόπουλου στις εταιρίες αυτοκινήτων που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για την Jaguar και τα μοντέλα που θα διατίθενται στην κατηγορία των αυτοκινήτων πολυτελείας είναι τα XF, XK και XJ.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη, η οποία εντάσσεται αρμονικά στη στρατηγική του ομίλου μας να συνάπτει μακροχρόνιες συνεργασίες με παγκόσμιους ηγέτες στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας», επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ιωάννης Πετρόπουλος, με την ευκαιρία της ανάληψης της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της Jaguar στην ελληνική αγορά. Οι τρέχουσες συνθήκες της αγοράς επιβάλλουν ως μοναδική επιλογή για το μέλλον τη σύναψη συμπράξεων με γνώμονα την επίτευξη οικονομιών κλίμακας, τονίζει ο κ. Πετρόπουλος και συνεχίζει: «Η ένταξη της Jaguar στο χαρτοφυλάκιο των δραστηριοτήτων μας είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Συνάδει επίσης και με τη στρατηγική των Jaguar και Land Rover για ενοποίηση των δικτύων διανομής για τις δύο αυτές μάρκες σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους πελάτες της Jaguar αδιάλειπτη παροχή τεχνικής υποστήριξης μέσω της ενοποίησης με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Land Rover. Σκοπεύουμε επίσης να αυξήσουμε τα εξουσιοδοτημένα σημεία τεχνικής υποστήριξης ώστε να παρέχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση στους κατόχους αυτοκινήτων Jaguar σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η ικανοποίηση των κατόχων Jaguar αποτελεί πρώτιστο μέλημά μας. Παράλληλα, στοχεύουμε στην αύξηση του μεριδίου αγοράς των αυτοκινήτων Jaguar στην Ελλάδα ως αποτέλεσμα της αυξημένης ικανοποίησης των πελατών της μάρκας και της ενίσχυσης της προβολής της. Η κυκλοφορία νέων συναρπαστικών μοντέλων βάσει του προγραμματισμού της Jaguar για το 2013 και όχι μόνο θα διευκολύνει σημαντικά την επίτευξη αυτού του στόχου.

Λόγω της κρίσης που μαστίζει τον κλάδο των επιβατικών αυτοκινήτων δεν προσδοκούμε η νέα αυτή δραστηριότητα να συνεισφέρει σημαντικά στην κερδοφορία του ομίλου στο άμεσο μέλλον».
Ο κ. Mark Beamont, περιφερειακός διευθυντής της Jaguar & Land Rover για την Ελλάδα, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη ικανοποίηση επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τον όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος, μια ηγετική δύναμη στον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτων, που διακρίνεται για τη φερεγγυότητα και την επαγγελματική οργάνωσή της. Μας χαροποιεί επίσης το γεγονός ότι η κίνηση αυτή θα μας φέρει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην ενοποίηση των δικτύων διανομής της Jaguar και της Land Rover. Προσβλέπουμε σε περαιτέρω ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών μας και σε αύξηση του μεριδίου μας στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου». 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου