Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 08:09:03

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Honda Vision: Διαχρονικά χρηστικό και αξιόπιστο
Honda Vision: Διαχρονικά χρηστικό και αξιόπιστο
Πηγή: Express.gr
ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ εξαρχής για να προσφέρει άνεση και πρακτικότητα σε ανταγωνιστική τιμή, το νέο σκούτερ Vision της Honda είναι διαχρονικά χρηστικό και αξιόπιστο, διαθέτοντας εξελιγμένες λύσεις όπως ο ηλεκτρονικός ψεκασμός και το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) της εταιρίας. Το Vision δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη χαρά της ασφαλούς και προσιτής προσωπικής μετακίνησης σε μία νέα γενιά πελατών.

 

Στην ελληνική αγορά το Vision είναι διαθέσιμο σε 4 εκδόσεις

·       Vision 50cc:        14” 1.780 ευρώ και 16” 1.920 ευρώ

·       Vision 110cc:      14” 1.940 ευρώ και 16” 2.080 ευρώ

 

Χάρη στον τετράχρονο κινητήρα των 110/50 κ.εκ. (3,4 ίπποι @ 7.000 σαλ/8,4 ίπποι @ 8.000 σαλ), ο οποίος προσφέρει υψηλή απόδοση σε συνδυασμό με εξαιρετική κατανάλωση –52 χιλιόμετρα/λίτρο σε κανονικές συνθήκες οδήγησης– (ρεζερβουάρ 5,5 λίτρων) το Vision είναι έτοιμο για όλα, είτε αυτό είναι η καθημερινή διαδρομή στο πανεπιστήμιο είτε η βόλτα για καφέ παρέα με φίλους. Όμως η χρηστικότητα είναι κάτι παραπάνω από τη μίζα και τη χαμηλή κατανάλωση. Επιπλέον, το Vision διαθέτει μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα, έναν εξελιγμένο και εύχρηστο πίνακα οργάνων και, κυρίως, εργονομία που το καθιστά άνετο τόσο γα τον αναβάτη όσο και για το συνεπιβάτη.

Χάρη στο επίπεδο δάπεδο για τα πόδια και το μακρύ του μεταξόνιο, το Vision έχει άπλετο χώρο για αναβάτη και συνεπιβάτη, διασφαλίζοντας την απαιτούμενη άνεση και σε μεγαλύτερες διαδρομές. Παράλληλα, τα ισχυρά φώτα καθιστούν το Vision εύχρηστο για όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ το μπροστινό φτερό, που στρίβει μαζί με τον τροχό, εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία του σκούτερ και του αναβάτη από τη σκόνη, τα νερά της βροχής και τα πετραδάκια από το δρόμο.

Το Vision προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας χάρη στο εξελιγμένο σύστημα συνδυασμένης πέδησης της Honda. Το σύστημα συνδέει την αριστερή μανέτα του φρένου τόσο με το πίσω ταμπούρο των 130 χλστ. όσο και με το μπροστινό δισκόφρενο. Επενεργώντας ταυτόχρονα τα φρένα και στους δύο τροχούς, το CBS εξασφαλίζει ασφαλή επιβράδυνση σε όλες τις συνθήκες. Η δεξιά μανέτα του φρένου επενεργεί στον ισχυρό αλλά προοδευτικά ελεγχόμενο δίσκο των 220 χλστ.

 

  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου