Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 01:23:50

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Ανακατατάξεις στο διοικητικό συμβούλιο της Adam Opel AG
Ανακατατάξεις στο διοικητικό συμβούλιο της Adam Opel AG
Πηγή: Express.gr
ΤΗ θέση του αναπληρωτή προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Adam Opel AG αναλαμβάνει, σύμφωνα με απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου της Opel, ο dr. Thomas Sedran, 47 ετών, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προέδρου μέχρις ότου διοριστεί μόνιμος πρόεδρος στη θέση αυτή. Ο Sedran θα διατηρήσει και τη θέση που έχει ως υπεύθυνος Operations, Business Development & Corporate Strategies (Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Εταιρικής Στρατηγικής), από τον Απρίλιο. Εξάλλου η Opel ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο, με ισχύ από 1ης Σεπτεμβρίου.

Ο Michael Lohscheller, 43 ετών, διορίζεται νέο μέλος δ.σ., υπεύθυνος  Χρηματοοικονομικών Υποθέσεων και παράλληλα CFO & αντιπρόεδρος Χρηματοοικονομικών Υποθέσεων της Opel/Vauxhall. Ο Lohscheller είναι σήμερα εκτελεστικός αντιπρόεδρος & CFO του Volkswagen Group Αμερικής, όπου τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει ηγηθεί μιας επιτυχημένης ανάκαμψης που οδηγεί σε σημαντική αύξηση και βελτίωση κερδοφορίας.
Το δεύτερο νέο μέλος του δ.σ. της Opel είναι ο Michael Ableson, 50 ετών, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος Μηχανολογίας με ισχύ από 1ης Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ableson διορίζεται επίσης αντιπρόεδρος Μηχανολογίας της GM Europe, με άμεση ισχύ. Σήμερα, ο Ableson είναι υπεύθυνος Παγκόσμιας Σειράς Συμπαγών Μοντέλων, με έδρα το Russelsheim (Γερμανία). 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου