Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 13:51:22

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow «Ελαστικά της Χρονιάς 2012» τα Eagle F1 Asymmetric 2 και EfficientGrip SUV της Goodyear
«Ελαστικά της Χρονιάς 2012» τα Eagle F1 Asymmetric 2 και EfficientGrip SUV της Goodyear
Πηγή: Express.gr
ΑN και αναφέρεται σε τοπική αγορά, εντούτοις η ανάδειξη δύο προϊόντων της ως καλύτερων ελαστικών της χρονιάς είναι μια επιβράβευση της προσπάθεια της Goodyear για την προώθηση της οδικής ασφάλειας και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιδράσεων των προϊόντων της. Η αναφορά γίνεται για την απονομή του ισπανικού βραβείου «Ελαστικά της χρονιάς 2012»  για τα ελαστικά Eagle F1 Asymmetric 2 και Efficient Grip SUV . Αυτό το βραβείο, που ονομάζεται «Neumático del año 2012»  οργανώθηκε από το «Neumαticos Υ Macαnica Rαpida», ένα κορυφαίο ισπανικό περιοδικό για τα ελαστικά αυτοκινήτων και η τελετή βράβευσης διοργανώθηκε στη Μαδρίτη.

Το Eagle F1 Asymmetric 2 αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία αυτοκινήτων τουρισμού από μια επαγγελματική κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από πωλητές, διανομείς και ειδικευμένους δημοσιογράφους. Τα χαρακτηριστικά που επιβραβεύτηκαν είναι η σημαντική απόδοση φρεναρίσματος του προϊόντος της Goodyear στο βρεγμένο και το στεγνό οδόστρωμα (ως αποτέλεσμα της ενεργού τεχνολογίας Active Braking της Goodyear) αλλά και η χαρακτηριστική μείωση των εκπομπών του CΟ2 και της εξοικονόμησης καυσίμων του, που στηρίζονται στη χαμηλή αντίσταση κύλισης του ελαστικού. Η Goodyear είχε κερδίσει αρχικά το βραβείο το 2008, στην ίδια κατηγορία, με την πρώτη έκδοση του ελαστικού Eagle F1 Asymmetric.

Το ελαστικό EfficientGrip SUV της Goodyear κέρδισε το βραβείο «Neumatico del Año 2012» χάρη στην ικανότητα εξοικονόμησης καυσίμων και τη μείωση των εκπομπών CO2 που επιτεύχθηκε από το προϊόν της. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου