Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 04:40:28

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Το βραβείο σχεδίασης «Concorso D’Eleganza» διεκδικεί το πρωτότυπο Ford Evos Concept
Το βραβείο σχεδίασης «Concorso D'ΑEleganza» διεκδικεί το πρωτότυπο Ford Evos Concept
Πηγή: Express.gr
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ για το βραβείο σχεδίασης «Design Award for Concept Cars & Prototypes» έβαλε το πρωτότυπο Ford Evos Concept στην αποκλειστική έκθεση ιστορικού αυτοκινήτου Concorso D'Eleganza, στη λίμνη Κόμο. Ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από ψηφοφορία των επισκεπτών της έκθεσης.

Το Evos είναι ένα εντυπωσιακό τετράθυρο fastback με φουτουριστική σχεδίαση θυρών «αλά gullwing». Λανσάρισε το νέο, παγκόσμιο σχεδιαστικό DNA της Ford με σκοπό να διαμορφώσει για τις παγκόσμιες ομάδες σχεδίασης της εταιρίας ένα κοινό πλαίσιο που θα τους οδηγήσει στη δημιουργία νέων προϊόντων και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2011.

 

Το Evos είναι το δεύτερο πρωτότυπο μοντέλο Ford που συμμετέχει σ'Α αυτή την κορυφαία διοργάνωση της Villa d'ΑEste. Πρώτο ήταν το iosis X concept το 2007, προάγγελος του Kuga SUV.

Το Concorso D'ΑEleganza πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1929 και ξαναζωντάνεψε το 1995 μετά από απουσία σχεδόν πενήντα ετών. Το βραβείο Design Award for Concept Cars & Prototypes προτάθηκε από τους διοργανωτές το 2002 σαν «ένας κρίκος ανάμεσα στο ένδοξο παρελθόν και το μέλλον του αυτοκινήτου».

 

«Θεωρείται προνόμιο να είσαι προσκεκλημένος σε ένα γεγονός όπου τα πιο όμορφα αυτοκίνητα του παρελθόντος συνυπάρχουν με τα πιο εντυπωσιακά οράματα του μέλλοντος» δήλωσε ο Martin Smith, executive director, Design, Ford Ευρώπης.

 

«Το Evos παραπέμπει στην εμφάνιση και τις δυνατότητες των μελλοντικών μέσων μεταφοράς, αν και αρκετά από τα νέα μοντέλα μας δανείζονται στοιχεία από το DNA του» πρόσθεσε.

  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου