Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 18:47:25

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow EXPRESS YOURSELF arrow Πρωτιά αξιοπιστίας του Opel Meriva στις στατιστικές ADAC
Πρωτιά αξιοπιστίας του Opel Meriva στις στατιστικές ADAC
Πηγή: Express.gr
Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των μοντέλων της Opel πιστοποιήθηκε και από τη γερμανική λέσχη αυτοκινήτου ADAC, η οποία στις πρόσφατες στατιστικές βλαβών για το 2011 κατέγραψε ότι και τα πέντε μοντέλα της εταιρίας που συμμετείχαν στη λίστα πέτυχαν αποτελέσματα άνω του μέσου όρου, με καλύτερο το Opel Meriva. Ο «πρωταθλητής ευελιξίας» για τις χρονιές ταξινομήσεων 2006 - 2011 παίρνει σχεδόν άριστα κάθε χρόνο, εμφανίζοντας "αισθητά λιγότερες βλάβες από τον μέσο όρο".

Το Opel Corsa σημείωσε επίσης ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα: είχε την καλύτερη κατάταξη ADAC τις χρονιές ταξινομήσεων 2007 - 2009 και το 2011 (2006 και 2010: δεύτερο σε βαθμολογία). Είχε ήδη διακριθεί στην Αναφορά Βλαβών DEKRA 2010, όπου αναδείχθηκε γενικός νικητής με το χαμηλότερο ποσοστό βλαβών από όλα τα οχήματα που δοκιμάστηκαν. Την καλύτερη αξιολόγηση στις στατιστικές ADAC πέτυχε και το Opel Astra, το οποίο συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία ως το μοντέλο με τις λιγότερες βλάβες σύμφωνα με την Αναφορά Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων DEKRA 2012. Το πολυμορφικό Opel Zafira για τις χρονιές ταξινομήσεων 2009 και 2011 και το Opel Insignia για το 2011 έλαβαν επίσης εξαιρετικές θέσεις στην κατάταξη ADAC.

Η λέσχη ADAC δημοσιεύει τις στατιστικές βλαβών της από το 1978. Για τη φετινή κατάταξη αξιολογήθηκαν 230.000 από τέσσερα εκατομμύρια και πλέον κλήσεις που έλαβε η ADAC το 2011. Οι στατιστικές καλύπτουν μοντέλα των έξι τελευταίων ετών με τουλάχιστον 10.000 νέες ταξινομήσεις σε μία από αυτές τις χρονιές στη Γερμανία. Έχουν ληφθεί υπόψη πάνω από 92 σειρές μοντέλων.


 


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου